BLOG RSS

Kao što verovatno znate, Apple CarPlay je najpopularniji sistem u automobilu za vozače. Zbog toga se mnogi odlučuju za ovu tehnologiju u Renault Zoe-u kako bi poboljšali udobnost vožnje. Ali kako instalirati CarPlay na ovaj automobil? Objašnjenje.

Pročitajte više

Apple-ova CarPlay tehnologija, koja odražava ekran vašeg divnog iPhone-a, veoma je popularna jer vam omogućava da koristite interfejs svog telefona preko informativno-zabavnog ekrana vašeg automobila na dodir.

U stvari, proizvođači tvrde da 98% novih automobila nudi CarPlay , a 79% kupaca novih automobila insistira na tome.

Pročitajte više

Apple je konačno predstavio sledeću veliku verziju iOS-a na svom godišnjem VVDC događaju, pod nazivom IOS 16. Iako je WWDC22 događaj samo na mreži, baš kao i prošle godine, Apple-ova softverska najava nije razočarala.

Očekuje se da će ažuriranje softvera za iOS 16 doneti niz postepenih poboljšanja iPhone-u kada bude objavljen ove jeseni. O iOS-u 16 bismo mogli da pričamo ceo dan, ali ovde ćemo se fokusirati na najiščekivanije karakteristike iOS-a 16.

Pročitajte više

Rešenje za retrofit interfejsa Audi pametnog telefona omogućava vam da prikažete sadržaj vašeg pametnog telefona direktno na MMI displeju preko USB-a. Navigacijom, telefonijom, muzikom i odabranim aplikacijama trećih strana, kao što je Spotify, možete lako kontrolisati preko Audi džojstika takođe poznatog kao MMI kontroler, kao i glasovnom komandom sa vašeg pametnog telefona. Uz Apple CarPlay, nećete morati da odustanete od praktičnih aplikacija i funkcija vašeg iPhone-a 5 ili novijeg, čak ni dok se vozite u svom Audiju.

Pročitajte više

Prema svom nazivu GPS ili navigacija vozila, GPS je kompjuterski alat koji se koristi za geolociranje robe. Ovaj alat je već na tržištu i ima mnogo primena, posebno u vozilima. Želite da znate kako da instalirate GPS u svoj BMW serije 5? Pročitajte!

Pročitajte više