-20% sa promo kod : ANDROID20

BLOG RSS

Od kraja 2016. godine, BMW je stavio Apple Carplay na određena vozila. Kao glavni prethodnik, nemački gigant je odmah odlučio da integriše Carplay bežično, tj. Preko wi-Fi-ja. Poput Carplay-a, neki imaju unapred opremljenu antenu (vozilo je već opremljeno), drugi ne. Oni koji naruče BMW Wifi antenu, evo tutorijala.

Pročitajte više

Ovde ćemo na slikama videti kako instalirati Apple Carplay na Mini Countyman 2018 sa EVO sistemom. Isto je sa Mini Paceman-om ili Cooperom.

Potreban materijal: Šrafciger T20 torx.

Vreme ugradnje: 40-50 minuta

Inventar: Carplay modul i spajanje žice
To uključuje modul, wifi antenu, 2 LVDS (video) kabla, kabal za napajanje, zvučni kabal i USB kabal (nemojte ga priključivati ako koristite bežični uređaj).

Pročitajte više

Uz Android Auto, vozači ne moraju da skidaju ruke sa volana da bi dodirnuli svoj Samsung Galaxy S20. Može da preuzme kontrolu nad ekranom automobila rekonstruiranjem ekrana i stavljanjem svih potrebnih informacija ispred sebe.

Pročitajte više

MirrorLink je tehnologija koja omogućava vozačima da koriste svoje Android uređaje, držeći ruku na volanu automobila, jer direktno komunicira sa ekranom  vozila. Ali MirrorLink je zabranjen, zar ne?

Pre nego što pređemo na suštinu stvari, imajmo na umu da je MirrorLink tehnologija koju je kreirala Nokia.

Pročitajte više

Maserati Grantursimo je automobil kao nijedan drugi! Zaslužuje vašu punu pažnju. Zato vam savetujemo da instalirate CarPlay, tehnologiju koju je razvio Apple i koja nikoga neće razočarati. Zainteresovani? Ovaj članak će vam pomoći.

Pročitajte više