BLOG RSS

Korišćenje telefona tokom vožnje je nezakonito i rizikujete da dobijete kaznu i izgubite bodove. Međutim, postoje hitne situacije kada treba da koristimo telefon. U ovim trenucima je neophodno koristiti Carplay i saznaćemo kako da ga koristimo na potpuno novom SUV, BMW XM.

Pročitajte više

Danas pridajemo veoma veliki značaj našim telefonima. Apple je odlučio da razvije aplikaciju: Carplay. Ovo omogućava korisnicima da koriste svoj telefon uz očuvanje bezbednosti.
Ovaj članak ima za cilj da predstavi aplikaciju, njene funkcije i kako je koristiti za Dacia Duster.

Pročitajte više

Apple Carplay omogućava povezivanje iPhone-a, barem iPhone-a 5, direktno na ekran osetljiv na dodir automobila. Ovo omogućava vozačima da koriste brojne aplikacije na svom telefonu kao što su Apple MusicWaze ili SMS i pozive bez gubljenja vida na putu i ​​ugrožavanja bezbednosti.

Pročitajte više

Uvek je zadovoljstvo imati lep auto u svojoj garaži ili čak na svom parkingu. Pomaže nam da ostanemo moderni, a istovremeno nam omogućava da zadovoljimo različite potrebe. Ako ste ponosni vlasnik Cupra Formentora, smatraćete da ste srećni jer je to vaše pravo blago. Carplay je uređaj koji olakšava korišćenje vašeg Cupra Formentora. Šta da radim ako se iznenada instalira? Ovaj članak će vam pomoći da uradite upravo to.

Pročitajte više

AKTIVIRAJTE CARPLAY I SIRI NA IPHONE
Trebaće vam iPhone 5 noviji sa iOS 7.1 ili noviji iphone da biste koristili Apple CarPlay na Renault Kadjar-u. Pre nego što počnete, uverite se da su CarPlay i Siri aktivirani na vašem iPhone-u. Takođe proverite da li je Tap Home omogućeno za Siri pod Siri i pretražite u podešavanjima.

Pročitajte više