-20% sa promo kod : ANDROID20

BLOG RSS

Volkswagen Golf 6 je automobil koji zavodi sve! Nemoguće je ne pasti pod čaroliju njegovog sportskog izgleda, a da ne pominjemo njegovu sveprisutnu udobnost. Međutim, neki vozači odlučuju da ga poboljšaju instaliranjem vrhunske navigacije za Golf 6.

Pročitajte više

Apple je bio zakazao za septembar 2020. godine, ali nije predstavio iPhone 12, najočekivaniji pametni telefon ove godine. Ovo je verovatno zbog zdravstvene situacije sa  kojom se svakodnevno susrećemo. Za one koji žele da ga naruče, Apple CarPlay nudi mnoge funkcije na tabli. Vozač čak može da koristi iPhone 12 za otvaranje i pokretanje automobila. U osnovi, on može da radi sve što obično voli da radi sa svojim iPhoneom tokom vožnje i u potpunoj sigurnosti.

Pročitajte više

Ovde ćemo na slikama videti kako instalirati Apple Carplay na BMW X5 F15 sa NBT sistemom.

Potreban materijal: T20 torx šrafciger

Vreme ugradnje: 30-40 minuta

Inventar: Carplay modul i spajanje žice
To uključuje modul, wifi antenu, 2 LVDS (video) kabla, kabal za napajanje, zvučni kabal i USB kabal (nemojte ga priključivati ako koristite bežični uređaj).

Pročitajte više

Kao što mu samo ime govori, Apple CarPlay je kompatibilan sa mobilnim uređajima koje je dizajnirao brend Apple. Zbog toga je nekompatibilan sa Samsung uređajima. Korejska kompanija je primenila Android Auto kako bi vozačima omogućila bezbednu vožnju i pristup mnogim funkcijama na tabli. To je sistem koji omogućava da se pametni telefon direktno poveže sa navigacijom u automobilu.

Pročitajte više

Na tabli Audija A3 ili S3 ništa nije bolje nego imati indukcioni punjač za brzo punjenje pametnog telefona bez kablova. Jednostavno stavite mobilni telefon na kolevku i gotovi ste. Ali koje su stvarne prednosti bežičnog indukcionog punjača? Mi objašnjavamo!

Pročitajte više