-10% sa promo kod : ANDROID10

BLOG RSS

Želite da instalirate navigaciju u svoj Alfa Romeo Mito, ali ne znate šta da radite? Na pravom ste mestu! Objasnićemo vam sve tačke koje treba da znate. Idemo!

Pročitajte više

Želite da dodate GPS u svoj Audi A1, ali ne znate šta da radite? Došli ste na pravo mesto! Da biste instalirali uređaj u vozilo, treba razmotriti nekoliko važnih tačaka.

Pročitajte više

Poslednjih godina mnogi vozači ugrađuju indukcione punjače u svoje automobile, posebno u BMW F30. Pa, zašto u ovom vozilu nemačke marke treba imati indukcioni punjač? Koje su njegove prednosti?

Pročitajte više

Od svog novog ažuriranja IOS14 2020. godine, ovaj novi Apple operativni sistem omogućio je mnoštvo ispravki u svom kodu i u pogledu sigurnosti i funkcionalnosti. Među njima je i Apple kompanija  dodala novu vizuelnu opciju koja omogućava promenu pozadine u režimu Apple Carplay.

Pročitajte više

Kao što i samo ime govori, specijalista za automobilsku elektroniku je osoba koja se bavi elektronskim problemima koji se mogu pojaviti u automobilu. Međutim, tehničar može da se pobrine i za druge zadatke. Pravimo akcije!

Pročitajte više