BLOG RSS

Danas su navigacije postale najbolji partneri vozača. Omogućavaju im da budu informisani, pa čak i da se zabavljaju, dok ostaju fokusirani na put. Međutim, mora se reći da se može desiti da ne rade kako bi trebalo. Češće nego ne, navigacija više ne pušta zvuk. Ova situacija je zaista zabrinjavajuća i neophodno je pronaći rešenje za problem. Ne paničite! Ovih nekoliko pasusa će vam pomoći da se izvučete iz toga.

Pročitajte više

Efikasnost navigacije više nije upitna. Ovi uređaji se odmah smatraju najboljim saputnikom vozača na putu. Međutim, da biste ih izabrali morate uzeti u obzir različite kriterijume, u ovom slučaju model vašeg vozila. Ovaj članak govori o najboljem ekranu za BMW E90 kao I o njegovim karakteristikama. Pratite!

Pročitajte više

Ovde ćemo na slikama videti kako instalirati Apple Carplay na BMW serije 4 sa NBT sistemom.

Potreban materijal: Šrafciger T20 torx

Vreme ugradnje: 30-40 minuta

Inventar: Carplay modul i spajanje žice
To uključuje modul, wifi antenu, 2 LVDS (video) kabla, kabal za napajanje, zvučni kabal i USB kabal (nemojte ga priključivati ako koristite bežični uređaj).

Pročitajte više

Kao odgovor na mnoge žalbe korisnika koji žele da pristupe Waze-u sa stanice svog automobila, Google je dodao aplikaciju drugim funkcijama Android Auto. Zaista, aplikacija Waze je sada dostupna na R-Link 1 i 2 koji rade na Android Auto-u. U ovom članku ćemo vam pokazati kako da pristupite Waze-u na svom Meganu 4.

Pročitajte više

Android aplikacije postaju sve brojnije. Tokom protekle dve decenije, web programeri su nam neprestano oduševljavali. Kao i skoro svaka druga oblast života, automobilski sektor je takođe imao ogroman uticaj. Od svih digitalnih inovacija u poslednjih 5 godina, izdvaja se Autokit Carplay. Šta je to konkretno i šta o tome treba da pamtimo...? Hajde da kroz ovaj članak otkrijemo odgovore na ovo pitanje i na mnoga druga. To je to!

Pročitajte više