BLOG RSS

Danas na čelu tehnologije, CarPlay nudi odlične alternative za slobodnu navigaciju u svom vozilu. Nekoliko behemota iz automobilske industrije prisvojilo je alat. Ovo je slučaj nemačkog giganta Volkswagena, koji se za svoj model automobila Tiguan odlučio za CarPlay. Saznajte kako instalirati ovu aplikaciju u svoj automobil Tiguan.

Pročitajte više

Pre nekoliko godina, imati GPS u vašem vozilu bilo je stil. Danas su navigacioni sistemi na vozilu standardna oprema u većini vozila. Instaliranje GPS -a na Renault Captur ponekad izgleda složeno u poređenju sa drugim vozilima. U ovom članku sledite kako uspeti u ovoj instalaciji.

Pročitajte više

Verzija Android 11 američkog giganta Google konačno je dostupna. Potpuno pretrpan i dostupan samo na Google Pixelu, nudi nove funkcije koje će se svideti hiljadama Android korisnika. Šta nudi verzija Android 11? U ovim redovima ćete znati nešto više. Ostanite fokusirani!

Pročitajte više

Prema statistikama puteva , upotreba mobilnih telefona tokom vožnje uzrokuje skoro 20% saobraćajnih nesreća. Međutim, ovih dana imate mogućnost da koristite svoj iPhone dok vozite svoj Jeep Commander zahvaljujući CarPlay -u. Ovde otkrijte mogućnosti koje ova aplikacija krije i mogućnosti ugradnje u vaš Jeep.

Pročitajte više

Navigacija je jedna od najtraženijih vrhunskih dodataka za automobile na današnjem tržištu. Olakšava vožnju kroz mnoge funkcije i može se koristiti za instaliranje novih aplikacija. Kako instalirati Waze na navigaciju? Dobijate važne detalje u sledećim redovima.

Pročitajte više