Pravila o privatnosti

UGOVOR O POVERLJIVOSTI

----

KORAK 1 – PRIKUPLJANJE LIČNIH INFORMACIJA

Kada kupujete u našoj prodavnici, kao deo našeg procesa kupovine i prodaje, prikupljamo lične podatke koje nam pružate, poput vašeg imena, adrese i e-maila.

Kada pregledate našu prodavnicu, takođe automatski primamo adresu Internet protokola (IP adresa) vašeg računara što nam omogućava da dobijemo više detalja o pregledaču i operativnom sistemu koji koristite.

Marketing putem e-maila (ako je primenljivo): Sa vašim odobrenjem možemo vam poslati e-mail o našoj prodavnici, novim proizvodima i drugim ažuriranjima.

 

 

KORAK 2 - SAGLASNOST

Kako se dobija saglasnost?

Kada nam dajete svoje lične podatke za završetak transakcije, proverite vašu kreditnu karticu, izvršite porudžbinu, zakažete isporuku ili vratite kupovinu pretpostavljamo da pristajete na prikupljanje i korišćenje vaših podataka samo u ove svrhe.

Ako vas  zamolimo da nam date svoje lične podatke iz bilo kog drugog razloga, kao što je marketinška svrha direktno ćemo vas pitati za vaš pristanak ili ćemo vam dati priliku da odbijete.

Kako da povučem svoj pristanak?

Ako nakon davanja saglasnosti promenite svoje mišljenje i više ne pristajete da vas kontaktiramo, prikupimo vaše podatke ili ih otkrijemo, možete nas obavestiti kontaktiranjem na naš contact@povoljne-navigacije.com.

KORAK 3 – ISKLJUČIVANJE

Mi možemo otkriti vaše lične podatke ako se od nas to zahteva zakonom ili ako kršite naše Uslove prodaje i korišćenja.

KORAK 4 – SHOPIFY

Naša prodavnica je domaćin na Shopify Inc. Ona nam pruža internet platformu za online kupovinu koja nam omogućava da vam prodajemo naše usluge i proizvode.

Vaši podaci se čuvaju u Shopifi sistemu za skladištenje podataka i bazama podataka  u opštoj aplikaciji Shopifi. Vaši podaci se čuvaju na sigurnom serveru zaštićenom zidom.

Plaćanje:

Ako kupovinu obavljate putem mrežnog prolaza za plaćanje, Shopify će sačuvati podatke o vašoj kreditnoj kartici. Ove informacije su šifrovane u skladu sa standardom zaštite podataka koji je uspostavila industrija platnih kartica (PCI-DSS). Podaci koji se odnose na vašu transakciju kupovine čuvaju se onoliko dugo koliko je potrebno za dovršavanje vaše porudžbine. Kada se vaša porudžbina finalizuje, brišu se podaci koji se odnose na transakciju kupovine.

Svi načini za direktno plaćanje su u skladu sa PCI-DSS a upravlja ih PCI Savet za bezbednosne standarde, zajedničkim naporima kompanija kao što su Visa, MasterCard, American Ekpress i Discover.

Zahtevi PCI-DSS standarda obezbeđuju sigurnu obradu podataka o kreditnim karticama od strane naše radnje i njenih provajdera.

Za više informacija pogledajte Shopify Uslove korišćenja (ovde) ili u Politici privatnosti (ovde).

KORAK 5 – USLUGE TREĆE STRANE

Generalno treći provajderi koje koristimo samo će prikupljati, koristiti i otkrivati vaše podatke u meri koja je neophodna za obavljanje usluga koje nam pružaju.

Međutim određeni pružaoci usluga trećih strana, poput gatevai-a za plaćanja i drugih procesora platnih transakcija imaju svoje politike privatnosti u vezi sa podacima koje smo dužni da im dostavimo za vaše transakcije kupovine.

Što se tiče ovih dobavljača preporučujemo vam da pažljivo pročitate njihove politike privatnosti kako bi mogli da razumete kako će se oni odnositi prema vašim ličnim podacima.

Treba imati na umu da se neki dobavljači mogu locirati ili imati objekte koji su drugačiji od vas ili nas. Stoga ako se odlučite da nastavite sa transakcijom koja zahteva usluge trećeg dobavljača, vaše podatke mogu da regulišu zakoni nadležnosti u kojoj se taj dobavljač nalazi ili nadležnost u kojoj se nalaze njegovi objekti.

Na primer, ako se nalazite u Kanadi i transakcija se obrađuje putem gatevai-a koji se nalazi u Sjedinjenim Državama, informacije koje pripadaju vama i koje su korišćene za kompletne transakcije mogu se otkriti u američkom zakonu uključujući Patriot Act.

Kada napustite našu web stranicu ili budete preusmereni na web stranicu ili aplikaciju treće strane, više vas ne regulišu ova Pravila o privatnosti ili Uslovi prodaje i korišćenja naše web stranice.

Linkovi

Od vas će se možda tražiti da napustite našu web stranicu klikom na određene linkove na našoj web stranici. Ne preuzimamo odgovornost za postupke privatnosti drugih sajtova i preporučujemo vam da pažljivo pročitate njihove politike privatnosti.

KORAK 6 – SIGURNOST

Da bismo zaštitili vaše lične podatke preduzimamo razumne mere predostrožnosti i sledimo najbolje prakse u industriji kako bismo osigurali da se ne izgube, nepropisno oduzmu, pristupe, otkriju, izmene ili na odgovarajući način unište.

Ako nam date svoje podatke o kreditnoj kartici onI će se šifrovati korišćenjem SSL bezbednosnog protokola i čuvati sa AES-256 enkripcijom. Iako nijedna metoda prenosa putem Interneta ili elektronskog skladištenja nije 100% sigurna, sledimo sve zahteve PCI-DSS standarda i implementiramo dodatne standarde koji su u industriji opšte prihvaćeni.

(COOKIES)

Ovde je spisak kolačića koje koristimo. Ovde smo ih nabrojali tako da možete izabrati da li ćete im dozvoliti ili ne.

_session_id, jedinstveni identifikator sesije, omogućava Shopify-u da čuva informacije o vašoj sesiji (preporučuje, određuje stranice itd.).

 

_shopifi_visit, podaci se ne zadržavaju traju 30 minuta od poslednje posete. Koristi interni sistem za praćenje statistike našeg dobavljača web stranica za beleženje broja poseta.

 

_shopifi_unik, podaci nisu sačuvani, sledećeg dana ističe u ponoć (u zavisnosti od lokacije posetioca). Izračunava broj poseta radnji po jedinstvenom kupcu.

 

korpa, jedinstveni identifikator, postoji 2 nedelje, čuva podatke.

 

_secure_session_id, jedinstveni identifikator sesije.

 

storefront_digest, jedinstveni identifikator, nedefinisan ako prodavnica ima lozinku, koristi se da sazna da li trenutni posetilac ima pristup.

 

KORAK 7 – STAROSNA GRANICA

Korišćenjem ove web stranice pretpostavlja se da ste u svojoj državi ili na mestu prebivališta, da ste punoletni i da ste nam dali saglasnost da bilo kom maloletniku u vašoj blizini omogućite da koristi ovu web stranicu.

KORAK 8 – PROMENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Podržavamo pravo da promenimo ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku, zato vas molimo da je često pregledate. Promene i objašnjenja stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na web sajtu. Ako unesemo bilo kakve izmene u sadržaj ove smernice, obavestićemo vas ovde da je ona ažurirana tako da budete svesni koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima ako ih ima.

Ako se naša trgovinu kupi ili se ustupi drugoj kompaniji, vaše informacije mogu se preneti novim vlasnicima kako bismo mogli da vam prodamo proizvode.

.

PITANJA I KONTAKTI

Ukoliko želite da: pristupite, ispravite, izmenite ili izbrišete sve lične podatke koje imamo o vama, podnesite žalbu ili ako jednostavno želite više informacija obratite se našem službenom licu za privatnost na contact@povoljne-navigacije.com ili poštom na Mondial 8K.

[Re: Službenik za privatnosti]

----