Carplay Instalacija - Cupra Formentor

Carplay Instalacija - Cupra Formentor

Carplay instalacija Cupra Formentor

Instalacija Carplay u Cupra Formentor

Uvek je zadovoljstvo imati lep auto u svojoj garaži ili čak na svom parkingu. Pomaže nam da ostanemo moderni, a istovremeno nam omogućava da zadovoljimo različite potrebe. Ako ste ponosni vlasnik Cupra Formentora, smatraćete da ste srećni jer je to vaše pravo blago. Carplay je uređaj koji olakšava korišćenje vašeg Cupra Formentora. Šta da radim ako se iznenada instalira? Ovaj članak će vam pomoći da uradite upravo to.

ŠTA JE CARPLAY? ŠTA RADI NA CUPRA FORMENTORU?

Carplay je tehnološko dostignuće kompanije Apple za rešavanje različitih problema u vožnji. To je alatka koja povezuje vaš automobil sa iPhone-om. Uz to, više ne morate da brinete o vožnji i upućivanju poziva. Carplay je odličan način da se zabavite u vožnji vašeg Cupra Formentora. Carplay na divnom Formentoru je svestran. izgleda ovako:

Pristupite iPhone funkcijama sa kontrolne table vašeg Formentora;

  • Razmislite o razmeni poziva na vreme bez napuštanja puta;
  • Čitajte multimedijalni sadržaj da biste ulepšali raspoloženje tokom vožnje;
  • Pomerite se do odredišta dok surfujete internetom;
  • Može da koristi Siri glasovnu pretragu;
  • Uživajte u vođenoj vožnji uz različita predviđanja aplikacije;
  • Kontrolišite saobraćaj.

Uz Carplay Cupra Formentor, moći ćete da prikažete svoj pametni telefon na originalnom ekranu osetljivom na dodir i da imate najsavremeniji multimedijalni sistem.

ZAŠTO UGRADITI CARPLAY U VAŠ CUPRA FORMENTOR?

ZAŠTO UGRADITI CARPLAI U VAŠ CUPRA FORMENTOR?

Vožnja je uzbudljivo polje gde možete da se zabavite dok vozite na određenoj udaljenosti. Međutim, malo nepažnje nosi rizike. Saobraćajne nezgode su ove poslednje. Zbog toga treba biti disciplinovaniji za volanom da bi se izbegle bilo kakve nesrećne situacije. Apple Carplay je rešenje. Nudi vam posebnu pomoć tako da možete da se koncentrišete na vožnju vašeg Formentora. Ukratko, potreban vam je Carplay na vašoj Cupra Formentor da biste vozili dobro i izbegavali bodove na vašoj dozvoli.

KOJA JE PROCEDURA ZA UGRADNJU CARPLAY NA CUPRA FORMENTOR?

Da biste započeli, morate upaliti automobil i pokrenuti ga. Kada je ovo polje označeno, veza između vašeg pametnog telefona i vašeg Formentora je spremna. Za ovo možete koristiti dva načina rada:

Slučaj 1: Veza preko USB-a

Ovde jednostavno povežete svoj uređaj sa kontrolnom pločom vašeg Cupra Formentor pomoću kabla USB porta. Kada se povežete, videćete da se na ekranu pojavljuje ikona veze.

Slučaj 2: Veza preko Bluetooth-a

Ovo je kao uspostavljanje veze između bilo kog Bluetooth uređaja. Morate da pratite ove korake:

  • Proverite da li je Bluetooth omogućen na oba uređaja;
  • Povežite svoj pametni telefon sa Formentor kontrolne table:
  • Potvrdite zajedničku Bluetooth vezu između vašeg iPhone-a i Formentora

Konačno, videćete i ikonu Bluetooth na ekranu vašeg Cupra Formentor, što ukazuje na uspešnu instalaciju. Zato uživajte u svom originalnom ekranu osetljivom na dodir!

Ovde, u nekoliko redova, možete koristiti funkciju Carplay na vašem Cupra Formentoru. U slučaju da vam funkcija Carplay nije dovoljna, 
povoljne-navigacije.com ima adapter Carplay AI Android box za ljubitelje Youtube-a, Netflix-a i mnogih drugih aplikacija.