5 automobila sa originalnim Carplay-om. Povoljno!

5 automobila sa originalnim Carplay-om. Povoljno!

5 automobila sa originalnim Carplay-om po povoljnoj ceni

5 automobila sa originalnim Carplai-om po razumnoj ceni

Apple Carplay omogućava povezivanje iPhone-a, barem iPhone-a 5, direktno na ekran osetljiv na dodir automobila. Ovo omogućava vozačima da koriste brojne aplikacije na svom telefonu kao što su Apple Music, Waze ili SMS i pozive bez gubljenja vida na putu i ​​ugrožavanja bezbednosti.

Na Apple zvaničnom sajtu imate priliku da vidite sve dostupne modele automobila sa već unapred instaliranim Carplay-om.

U ovom članku bavimo se sa 5 modela vozila na kojima je podrazumevano instaliran Carplay. Imajte na umu da je teško pronaći jeftinija vozila sa originalnim Carplay-om jer je ova aplikacija nova i dostupna samo na novijim vozilima.

HONDA CIVIC (2016 I +)

honda civic

Honda Civic je kompaktan popularan automobil. CIVIC modeli proizvedeni od 2016. imaju Carplay i nude vozačima mogućnost povezivanja svog iPhone-a na infotainment interfejs. Ovo će omogućiti pristup brojnim funkcijama kao što su navigacija, muzika ili pozivi.

Modeli CIVIC iz 2016. godine mogu biti opremljeni benzinskim motorom, automatskim ili ručnim menjačem. Ovi modeli imaju snažno ogibljenje koje pruža udobnost vožnje. Noviji modeli su opremljeni brojnim opcijama za poboljšanje bezbednosti, kao npr B-sistem upozorenja o napuštanju trake.

Ako želite novo vozilo sa Carplay-om i dobrim performansama, Honda Civic je dostupna za nešto manje od 10.000 evra.

MAZDA 3 (OD 2014.)

Mazda 3

Mazda 3 je kompaktni automobil koji se proizvodi od 2003. godine. Modeli Mazda 3 proizvedeni od 2014. mogu imati Apple Carplay za korisnike da povežu svoje telefone i bezbedno uživaju u vožnji.

Modeli Mazda 3 iz 2014. godine imaju benzinski motor, manuelni ili automatski menjač i sportsko oslanjanje za agilno rukovanje. Noviji modeli se takođe mogu pohvaliti naprednim bezbednosnim funkcijama kao što su automatsko kočenje u slučaju nužde, praćenje mrtvog ugla i prepoznavanje saobraćajnih znakova.

Sve u svemu, Mazda 3 je elegantan i sportski automobil sa ugrađenim karapom koji će doneti mnogo radosti vozačima. Dostupan je po ceni manjoj od 10.000 evra u zavisnosti od modela.

VOLKSWAGEN GOLF (OD 2015.)

volkswagen golf

Volkswagen Golf je kompaktni automobil koji je napravio nemački proizvođač automobila. Modeli proizvedeni od 2015. imaju integrisan Carplay sistem koji olakšava i bezbednije korišćenje telefona za volanom.

Volkswagen Golf iz 2015. godine može biti opremljen dizel ili benzinskim motorom, automatskim ili ručnim menjačem. Ovaj model nudi prijatno ponašanje u vožnji u svakodnevnom životu. Nemački brend nije oklevao da razvije bezbednosne sisteme kako bi se vozači osećali bezbedno.

Volkswagen Golf ima odlično držanje puta i opremljen je najnovijom tehnologijom. Cene mogu da variraju u zavisnosti od stanja vozila i godine, ali su ovi modeli i dalje pristupačni za manje od 10.000 evra.

Ako vaš Golf još uvek nema Carplay, možete ga naknadno opremiti našim Carplay modulom.

KIA RIO (OD 2017.)

kia rio

Kia Rio je kompaktni automobil proizveden za južnokorejskog proizvođača Kia Motors. Modeli iz 2017. opremljeni su Carplay-om, koji omogućava pristup svim aplikacijama telefona.

Kia Rio iz 2017. godine ima benzinski motor, manuelni ili automatski menjač u zavisnosti od modela i opremljen je svim bezbednosnim opcijama (sistem upozorenja na napuštanje trake...).

Kia Rio je automobil sa više nego pristojnim performansama i cene variraju u zavisnosti od godine i kilometraže, ali je pristupačan za manje od 10.000 evra.

HYUNDAI ELANTRA (OD 2017.)

 HYUNDAI ELANTRA

Hyundai Elantra je kompaktna limuzina koju proizvodi korejski proizvođač Hyundai. Modeli iz 2017. godine opremljeni su savremenim karakteristikama i naprednom tehnologijom. Carplay je takođe dostupan na ovom modelu kako bi omogućio vozačima da se povežu i koriste svoju muziku i druge aplikacije.

Hyundai Elantra ima benzinski, električni ili hibridni motor. Hyundai Elantra ima reputaciju pouzdanog, udobnog i ekonomičnog automobila. Možete pronaći modele koji imaju cenu manju od 10.000 evra.

Naravno, ovo je samo jedna lista od mnogih. Možete sami istražiti ako više volite drugu marku.