Uslovi prodaje i upotreba

USLOVI PRODAJE I UPOTREBA----

PREGLED

Ovom web stranicom upravlja Mondial 8K. Na ovoj stranici pojmovi „mi“, „nas“ i „naš“ odnose se na Mondial 8K. Mondial 8K pruža ovu web stranicu koja uključuje  sve informacije, alate i usluge dostupne vama, korisniku pod uslovom da prihvatate sve ovde navedene uslove, pravila i obaveštenja.

Posetom ove web stranice i / ili kupovinom nekog od naših proizvoda vi se uključujete u naše „Usluge“ i sglasni ste da se obavezujete sledećim uslovima i odredbama („Uslovi i odredbe“, „Uslovi i odredbe“, „Uslovi“), uključujući dodatne uslove, uslove i smernice ovde i / ili kojima je dostupan hipervezom. Ovi Uslovi prodaje i korišćenja odnose se na sve korisnike ove web stranice, uključujući ali ne ograničavajući se na korisnike koji pregledaju  web stranicu u kojoj su dobavljači, kupci, trgovci i / ili saradnici sadržaja.

Molimo vas da pročitate ove uslove i odredbe pažljivo pre nego što pristupite ili koristite našu web stranicu. Pristupom ili korišćenjem bilo kog dela ove web stranice prihvatate da se obavezujete ovim Uslovima i Odredbama. Ako ne prihvatate sve uslove ovog sporazuma ne bi trebalo da pristupate web stranici ili koristite usluge koje se nude na njoj. Ako se ovi Uslovi prodaje i korišćenja smatraju ponudom, prihvatanje je izričito ograničeno na ove Uslove prodaje i korišćenja.

Sve nove funkcije i alati koji će se u budućnosti dodavati ovoj prodavnici takođe će biti podložni ovim Uslovima i Uslovima korišćenja. Na ovoj stranici možete u bilo kom trenutku pogledati najnoviju verziju Uslova i Pravila korišćenja. Pridržavamo se prava da ažuriramo, izmenimo ili zamenimo bilo koji deo ovih Uslova i pravila objavljivanjem ažuriranja i / ili izmena na našoj web lstranici. Vaša je odgovornost da redovno proveravate ovu stranicu da biste videli da li je došlo do nekih promena. Vaša stalna upotreba ili pristup web stranici nakon objavljivanja bilo kakvih promena predstavlja vaše prihvatanje tih promena.

Naša prodavnica je domaćin na Shopify Inc. Oni nam pružaju platformu za online trgovinu koja nam omogućava da vam prodamo svoje proizvode i usluge.

KORAK 1 – USLOVI I UPOTREBA NAŠE ONLINE PRODAVNICE

Prihvatanjem ovih Uslova prodaje i korišćenja izjavljujete da ste punoletan građanin u svojoj zemlji, državi ili mestu prebivališta i da ste nam dali saglasnost da ste maloletnom licu o kom se brinete omogućili da koristi ovu web stranicu .

Upotreba naših proizvoda u bilo koje ilegalne ili neovlašćene svrhe je zabranjena i nećete pri korišćenju Usluge kršiti zakone vaše nadležnosti (uključujući zakone o autorskim pravima, ali nisu ograničeni na njih).

Ne smete prenositi crve, viruse ili bilo koji drugi kodeks destruktivne prirode.

Svako kršenje ovih Uslova prodaje i korišćenja rezultiraće momentalnim ukidanjem Vaših Usluga.

KORAK 2 – OPŠTI USLOVI

Zadržavamo pravo da bilo kojoj osobi u bilo kom trenutku uskratimo pristup uslugama iz bilo kog razloga.

Shvatate  da se vaš sadržaj (isključujući podatke o vašoj kreditnoj kartici) može se preneti nešifrovano a to uključuje (a) prenošenje preko različitih mreža; i (b) promene koje bi se uskladile i prilagodile tehničkim zahtevima za povezivanje mreža ili uređaja. Informacije o kreditnim karticama se uvek šifruju tokom prenosa putem mreža.

Slažete se da nećete reprodukovati, duplirati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorišćavati bilo koji deo usluge ili upotrebu usluge niti bilo koji pristup usluzi ili kontaktu na web stranici putem koje se usluga pruža bez našeg prethodnog odobrenja.

Naslovi koji se koriste u ovom sporazumu uključuju se radi vaše udobnosti i neće ograničiti ili uticati na ove uslove.

KORAK 3 – TAČNOST, KOMPLETNOST I SAVREMENE INFORMACIJE

Ne odgovaramo ako informacije dostupne na ovom web sajtu nisu tačne, potpune ili uredne. Sadržaj ove stranice pruža se samo u informativne svrhe i ne bi trebao biti vaš jedini izvor informacija za donošenje odluka bez prethodnog savetovanja o tačnim, sveobuhvatnim i urednim izvorima informacija. Ako se odlučite osloniti na sadržaj predstavljen na ovoj stranici to radite na sopstvenu odgovornost.

Ova web stranica može da sadrži određene prethodne informacije. Ove prethodne informacije po svojoj prirodi nisu ažurirane i daju se samo u informativne svrhe. Pridržavamo se prava da u bilo kom trenutku možemo izmeniti sadržaj ove web stranice ali nemamo obavezu da ažuriramo podatke na našoj web stranici. Slažete se da je vaša odgovornost da pratite promene na našoj web stranici.

KORAK 4 – USLUGE I PROMENE CENA

Cene naših proizvoda podložne su promenama bez prethodne najave.

Držimo se prava da u bilo kom vremenskom periodu  izmenimo ili prekinemo uslugu (i bilo koji deo ili sadržaj usluge) bez prethodne najave i u bilo kom vremenskom periodu.

Nećemo biti odgovorni vama niti bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve promene cena, zastoja ili prekida usluge.

KORAK 5 – PROIZVODI ILI USLUGE (ako su primenljive)

Određeni proizvodi ili usluge mogu biti dostupni isključivo na našoj web stranicii. Ovi proizvodi ili usluge mogu biti dostupni u ograničenim količinama i mogu se vratiti ili zameniti samo u skladu sa našom Politikom povratka.

Potrudili smo se da što jasnije prikažemo boje i slike naših proizvoda koji se pojavljuju u našoj prodavnici. Ne možemo garantovati da će prikaz boja na ekranu računara biti tačan.

Zadržavamo pravo ali nismo obavezni da ograničimo prodaju naših proizvoda ili usluga bilo kojoj osobi na bilo kom geografskom području ili nadležnosti. To pravo možemo izvršiti od slučaja do slučaja. Zadržavamo pravo da ograničimo količine bilo kog proizvoda ili usluge koje nudimo. Svi opisi proizvoda i cene proizvoda podložne su promenama u bilo kom vremenskom periodu  bez prethodne najave, prema našem sopstvenom nahođenju. Zadržavamo pravo da u bilo kom vremenskom periodu  prestanemo nuditi proizvode. Svaka usluga ili ponuda proizvoda na ovoj web stranici nevažeća je ukoliko je zakonom zabranjena.

Ne garantujemo da će kvalitet proizvoda, usluga, informacija ili drugih proizvoda koje ste dobili ili kupili ispuniti vaša očekivanja ili da će bilo kakve greške u usluzi biti ispravljene.

KORAK 6 – TAČNE INFORMACIJE O NAPLATAMA I RAČUNIMA

Zadržavamo pravo da odbijemo bilo koju porudžbinu koju naručite kod nas. Mi možemo prema sopstvenom nahođenju da umanjimo ili otkažemo količinu kupljene robe po osobi, domaćinstvu ili po porrudžbini. Ova ograničenja mogu obuhvatati porudžbine date na istom ili sa istog korisničkog računa, kreditne kartice i / ili naloga koji koristi istu adresu za naplatu i / ili dostavu. U slučaju da promenimo ili otkažemo porudžbinu možemo pokušati da vas obavestimo kontaktirajući vas na e-mail adresu i / ili adresu za naplatu / telefonski broj koji je dat u trenutku kada je porudžbina naručena. Zadržavamo pravo da ograničimo ili zabranimo porudžbine za koje po našem mišljenju mogu biti trgovci, preprodavci ili distributeri.

Slažete se da ćete dati sve trenutne, potpune i tačne informacije o porudžbini i računima za sve porudžbine poslate putem naše prodavnice. Saglasni ste da odmah ažurirate svoj nalog i druge informacije uključujući vašu e-mail adresu, brojeve kreditnih kartica i važeće datume kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati vas ako je to potrebno.

Za više informacija pogledajte našu Politiku povratka.

KORAK 7 – OPCIJE ALATA

Možemo vam pružiti pristup alatima treće strane nad kojima nemamo kontrolu,praćenje ili uticaj.

Priznajete i slažete se da pružamo pristup takvim alatima na principu "kakav jeste" i "kako je dostupan" bez ikakvih garancija, zastupanja ili bilo kakvih uslova i bez bilo kakvog odobrenja. Nećemo imati nikakvu pravnu odgovornost koja proizilazi iz upotrebe ovih neobaveznih alata treće strane ili u vezi sa njima.

Ako koristite opcije alata koje se nude na web stranici, to radite na sopstvenu odgovornost i diskreciju i trebalo bi da se konsultujete o uslovima i propisima pod kojima takvi alati nude odgovarajućeg trećeg ponuđača.

U budućnosti takođe možemo ponuditi nove usluge i / ili funkcije na našoj web stranici (uključujući nove alate i resurse). Ove nove funkcije i usluge takođe će biti podložne ovim uslovima prodaje i korišćenja.

KORAK 8 – VEZE TREĆIH STRANA

Određeni sadržaji, proizvodi i usluge dostupne putem našeg sajta,mogu sadržati i materijal trećih strana.

Veze trećih strana na ovoj web stranici mogu vas preusmeriti na web stranice trećih strana koje nisu povezane sa nama. Od nas se ne traži pregled ili procena sadržaja ili ispravnosti ovih web stranica i ne garantujemo ili ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo koji sadržaj, web stranicu, proizvod, uslugu ili drugu stavku dostupnu na web stranicama trećih strana.

Nismo odgovorni za bilo kakvu štetu ili štetu u vezi sa kupovinom ili korišćenjem proizvoda, usluga, resursa, sadržaja ili bilo kojih drugih transakcija koje se sprovode u vezi sa web sajtovima tih trećih strana. Molimo vas da pročitate smernice i prakse trećih strana pažljivo i proverite da li ih razumete pre nego što se uključite u bilo koju transakciju. Sve žalbe, tvrdnje, zabrinutosti ili pitanja koja se odnose na proizvode ovih trećih strana treba da budu upućena istim trećim stranama.

KORAK 9 – KOMENTARI,PREDLOZI I PREDLOZI KORISNIKA

Ako na naš zahtev pošaljete određeni sadržaj (na primer za prijavljivanje na konkurse) ili ako bez našeg zahteva pošaljete kreativne ideje, predloge, planove ili druge materijale bilo da su online, e-mailom, poštom ili na neki drugi način (ukupno, "Komentari"), dajete nam pravoda u bilo kom vremenskom periodu i bez ograničenja, uređujemo, kopiramo, objavljujemo, distribuiramo, prevodimo i na bilo koji drugi način koristimo u bilo kojim medijima bilo koje komentare koje nam pošaljete. Nismo i nećemo se obavezati da:(1) čuvamo poverljivost komentara; (2isplatimo kompenzaciju za pružene komentare; ili (3) odgovorimo na komentare.

Mi možemo ali nemamo nikakvu obavezu da nadgledamo, menjamo ili uklanjamo sadržaj za koji verujemo da je po sopstvenom nahođenju nezakonit, uvredljiv, preteći, zloupotrebljiv, klevetnički, pornografski, nepristojani ili na neki drugi način sugeriše ili krši bilo kakvu intelektualnu svojinu ili uslove prodaje i korišćenja.

Saglasni ste da pišete komentare koji ne krše prava trećih lica uključujući i autorska prava, zaštitne znakove, privatnost, ličnost ili druga lična ili vlasnička prava. Takođe se slažete da vaši komentari neće sadržati ilegalni, klevetnički, uvredljivi ili nepristojani sadržaj niti će sadržati računarske viruse ili druge zlonamerne softvere koji bi na bilo koji način mogli uticati na rad sajta ili bilo koje srodne web stranice. Ne možete da koristite lažnu e-mail adresu, pretvarate se da ste neko ko niste ili da pokušavate da nas dovedete u zabludu i / ili treće strane u vezi sa poreklom vaših komentara. Potpuno ste odgovorni za sve komentare koje objavite i za njihovu ispravnost. Ne preuzimamo odgovornost za komentare koje ste postavili ili za komentare treće strane.

KORAK 10 – LIČNE IDENTIFIKACIONE INFORMACIJE

Podnošenje za vaše lične podatake u našoj prodavnici, reguliše naša Politika privatnosti. Kliknite ovde da biste videli našu politiku privatnosti.

KORAK 11 – GREŠKE, NEPRAVILNOSTI I PROPUSTI

Povremeno se na našoj stranici ili na sajtu mogu pojaviti informacije koje mogu sadržati tipografske greške, nepravilnosti ili propusti koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cene, promocije, ponude, troškove slanja proizvoda, rokove isporuke i dostupnost. Zadržavamo pravo da ispravimo bilo kakve greške, nepravilnosti ili propuste i da izmenimo ili ažuriramo informacije ili otkažemo porudžbine ako su bilo kakve informacije na sajtu ili na bilo kojoj povezanoj web stranici nepravilne u bilo koje vreme bez najave (uključujući i nakon što podnesete svoju porudžbinu) .

Nismo u obavezi da ažuriramo, menjamo ili objašnjavamo bilo kakve informacije vezane za sajt ili povezane za neki drugi web sajt, uključujući ali ne ograničavajući se na informacije o cenama osim ako to zahteva zakon. Ne treba se oslanjati na fiksne datume za ažuriranje na sajtu ili na bilo kom drugom vezanom web sajtu, kako bi se zaključilo da su informacije o uslugama na web sajtu izmenjene ili ažurirane.

KORAK 12 – ZABRANJENO KORIŠĆENJE

Pored zabrana utvrđenih u opštim uslovima prodaje i korišćenja zabranjeno vam je korišćenje web stranice ili njenog sadržaja: (a) u ilegalne svrhe; (b) na prisiljavanje drugih da rade ili učestvuju u nezakonitim radnjama; (c) kršenje bilo kog državnog, saveznog, pokrajinskog ili međunarodnog prava, pravila ili propisa; (d) kršenje prava intelektualne svojine ili bilo koje treće strane; (e) maltretiranje, zloupotreba, uvreda, povreda, kleveta, omalovažavanje, zastrašivanje ili diskriminacija bilo koga na osnovu pola, seksualne orijentacije, religije, etničkog porekla, rase, starosti, nacionalnog porekla ili invaliditeta; (f) podnošenje lažnih ili pogrešnih podataka; (g) otpremanje ili prenos virusa ili bilo kog drugog zlonamernog koda koji će se ili  se može koristiti na način koji narušava funkcionalnost ili rad sajta ili bilo kakve povezane, nezavisne ili Internet web stranice; (h) prikupljanje ili praćenje ličnih podataka drugih; (i) slanje neželjene pošte, laž, otimanje, iznuda informacije, pregledanje, pretraživanje ili skeniranje web stranice (ili bilo koje druge); (j) nepristojne ili nemoralne svrhe; ili (k) kršenje ili zaobilaženje bezbednosnih mera našeg sajta, web stranice ili Interneta. Zadržavamo pravo da prekinete vaše korišćenje sajta ili bilo koje druge povezane web stranice zbog kršenja ovih upotreba zabrane.

KORAK 13 – ODRICANJE OVLAŠĆENJA I OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI

Ne dajemo nikakvu garanciju ili prikazivanje da će se vaša upotreba naših usluga biti bez prekida, blagovremena, sigurna ili bez grešaka.

Ne garantujemo da će rezultati koji se mogu dobijati korišćenjem naših usluga biti tačni ili pouzdani.

Slažete se da povremeno možemo da uklonimo sajt na neodređeno vreme ili otkažemo usluge u bilo kom vremenskom periodu  bez prethodnog obaveštenja.

Naročito se možete složiti da je korišćenje usluga ili nemogućnost korišćenja usluga ide na vaša sopstveni rizik . Usluga i svi proizvodi i usluge koji vam se pružaju putem sajta pružaju vam se (osim ako nije drugačije navedeno) „kakva jeste“ i „kao dostupna“ za upotrebu bez bilo kakve zaštite, garancije ili uslova bilo koje vrste, bilo naročito ili podrazumevano uključujući sve podrazumevane garancije prodajnog kvaliteta, vezanost za određenu svrhu, trajnost, naslov i ne kršenje zakona.

Ni u jednom slučaju Mondial 8K, naši direktori, službenici, zaposleni, saradnici, agenti, ugovarači, stažisti, dobavljači, pružaoci usluga i davaoci licence neće biti odgovorni za bilo kakve povrede, gubitke, potraživanja ili direktne, indirektne, slučajne, kaznene, posebne ili naknadne štete bilo koje vrste, uključujući ali ne ograničavajući se na gubitak profita, prihoda, uštede, podataka, troškova zamene ili bilo kakvu sličnu štetu bilo u ugovoru, prestupu (uključujući i nepažnju), strogoj odgovornosti ili na neki drugi način, proisteklom iz upotrebe bilo koje usluga ili proizvoda sa sajta ili u vezi sa bilo kojim drugim zahtevom koji se na bilo koji način odnosi na vašu upotrebu usluga ili bilo kojeg proizvoda uključujući ali ne ograničavajući se na bilo kakve greške ili propuste u bilo kojem sadržaju ili bilo kakav gubitak ili oštećenje bilo koje vrste, nastalih, da biste koristili usluge ili bilo koji drugi sadržaj (ili proizvod) objavljen, prenesen ili na neki  drugi način dostupan putem sajta čak i ako ste bili obavešteni o mogućnosti te usluge. Budući da neke države ili nadležnosti ne dozvoljavaju isključenje ili ograničavanje odgovornosti za posledičnu ili slučajnu štetu naša odgovornost će biti ograničena na maksimalni nivo dozvoljen zakonom.

KORAK 14 – NAKNADA

Saglasni ste da se osigurate, branite i budete bezopasni za  Mondial 8K, našu matičnu kompaniju, pomoćnike, partnere, službenike, direktore, agente, izvođače, davaoce usluga, dobavljače usluga, podizvođače, dobavljače, stažiste i zaposlene od bilo kakvih zahteva  uključujući razumne advokatske naknade koje je učinila neka treća strana zbog vašeg kršenja ovih uslova prodaje i korišćenja ili pomenutih dokumenata ili vašeg kršenja bilo kog zakona ili prava treće strane.

KORAK 15 – DISOCIJABILAN (NESPOJIV)

U slučaju da se utvrdi da je bilo koji zakon ovih uslova prodaje i upotrebe nezakonit i neizvršljiv, takav zakon se ipak može sprovesti u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom  a smatra se da se neizvršni deo odvoji od ovih uslova i uslova prodaje i upotrebe, takva otpremnina neće uticati na etičnost i izvršljivost bilo kojih preostalih zakona.

KORAK 16 – PREKID

Dužnost i podležnost  koje su strane nastale pre datuma raskida ovog Ugovora za sve namene.

Ovi uslovi prodaje i korišćenja su na snazi osim ako ih vi ne budete ukinuli. Možete otkazati ove uslove i odredbe korišćenja u bilo kom trenutku tako što ćete nas obavestiti da više ne želite da koristite naše usluge ili kada prestanete da koristite našu web stranicu.

Ako prema sopstvenom nahođenju utvrdimo da ste propustili ili ako sumnjamo da niste bili u stanju da se pridržavate odredbi ovih uslova možemo takođe da raskinemo ovaj Ugovor u bilo koje vreme bez prethodnog obaveštenja i vi ćete ostati odgovorni za sva sredstva koja dugujete do i uključujući datum raskida i / ili možemo da vam uskratimo pristup našim uslugama (ili bilo kom delu ove usluge).

KORAK 17 – CEO SPORAZUM

Svaki neuspeh u izvršenju sa naše strane ili izvršenju bilo kog prava ili odredbe ovih uslova prodaje i korišćenja, neće predstavljati odricanje od takvog prava ili ponašanja.

Ovi uslovi prodaje i upotrebe ili bilo koja druga pravila poslovanja koja objavljujemo na ovoj web stranici ili u vezi sa uslugom čine celokupno razumevanje i dogovor između vas i nas i regulišu vaše korišćenje Usluge a nadjačavaju sve prethodne i uporedne komunikacije, predloge i sporazume bilo usmene ili pisane između vas i nas (uključujući ali ne ograničavajući se na prethodne verzija uslova prodaje i korišćenja).

Svaka dvosmislenost u pogledu tumačenja ovih opštih uslova prodaje i upotrebe ne sme se tumačiti na štetu stranke koja je sastavila dokument.

KORAK 18 – PRIMENLJIV ZAKON

Na ove uslove prodaje i korišćenja  bilo koji drugi poseban ugovo,r putem kojeg vam pružamo usluge uređuje se i tumači u skladu sa zakonima koji su na snazi u 2035 Sunset Lake Road, Suite B-2, Nevark, DE 19702 US.

KORAK 19 – PROMENE OPŠTIH USLOVA PRODAJE I KORIŠĆENJA

Na ovoj stranici u bilo kom trenutku možete se informisati o najnovijoj verziji opštih uslova prodaje i korišćenja.

Zadržavamo pravo prema vlastitom nahođenju da ažuriramo, izmenimo ili zamenimo bilo koji deo ovih uslova prodaje i korišćenja objavljivanjem ažuriranja i promena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost da redovno posećujete našu stranicu kako biste proverili da li postoje promene. Vaša stalna upotreba ili pristup našoj web stranici posle objavljivanja bilo kakvih promena ovih uslova prodaje i korišćenja predstavlja prihvatanje tih promena.

KORAK 20 – KONTAKT INFORMACIJE

Pitanja u vezi sa uslovima prodaje i upotrebe treba da nam se pošalju na contact@povoljne-navigacije.com.