Politika vraćanja i povrat novca

POVRAT

----

Naša politika traje 14 dana. Ako je prošlo 14 dana od kupovine nažalost ne možemo vam ponuditi povrat ili zamenu.


Da biste ispunjavali uslove za povrat, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju kao i kad ste ga primili. Takođe mora biti u originalnom pakovanju.


Nekoliko vrsta proizvoda ne može se vratiti. Roba koja se brzo pokvari kao što su hrana, cveće ili časopisi, ne može se vratiti. Takođe ne prihvatamo proizvode za intimnu ili sanitarnu upotrebu, opasne proizvode ili zapaljive gasove ili tečnosti.


Ostali predmeti koji se ne mogu vratiti:

* Poklon kartice
* Preuzimanje softvera
* Ažuriranje mape na CD/DVD/SD/HDDDa biste izvršili povraćaj morate nam priložiti potvrdu o kupovini ili dokaz o kupovini.


Molimo ne vraćajte porudžbinu proizvođaču.


Postoje određene situacije u kojima je odobren samo delimični povrat: (ako je primenljivo)

* Svaki predmet koji nije u svom izvornom stanju, oštećen je ili ima određenih delova koji nedostaju iz razloga koji nisu posledica naše greške.

* Svaki predmet koji se vraća više od 14 dana nakon isporuke.Povraćaj sredstava (ako je primenljivo)

Nakon što primimo i pregledamo vraćeni predmet, poslat ćemo vam e-mail da potvrdimo da smo ga primili. Takođe ćemo vas obavestiti o našoj odluci da odobrimo ili odbijemo vaš zahtev.

Mondial 8K, uključuje odnosno zadržava pravo da naplati fiksnu naknadu do 50 € / 5900 RSD za troškove usluga u slučaju da naručilac odnosno pomenuti kupac izvrši i uslugu. Isporuka naručene robe ne može biti dovršena iz razloga koji nisu pod njenom kontrolom, kao što su nekompatibilan ili nepotpun broj šasije.

Ako je vaš zahtev odobren  povraćaj novca će biti obrađen i kredit će se automatski primeniti na vašu kreditnu karticu ili originalni način plaćanja u roku od nekoliko dana.

Zakasnele ili nedostajuće refundacije (ako je primenljivo)

Ako još niste dobili povrat novca prvo proverite svoj bankovni račun.

Zatim se obratite svojoj kompaniji za kreditne kartice jer može doći do kašnjenja pre službenog knjiženja povrata novca.

Onda kontaktirajte svoju banku. Često je potrebno vreme za obradu pre objavljivanja povrata.

Ako nakon svih ovih koraka i dalje niste dobili povrat novca obratite nam se na contact@povolnje-navigacije.


Predmeti prodaje (ako ih ima)

Vraćaju se samo artikli regularne cene. Nažalost artikle u prodaji (sa popustom) ne možete vratiti.Razmene (ako je primjenjivo)

Predmet menjamo samo ako je neispravan ili oštećen. Ako u ovom slučaju želite da ga zamenite za isti artikal pošaljite nam e-mail na mondial8k@outlook.com.Pokloni

Ako je vraćeni predmet identifikovan kao poklon u trenutku kupovine i poslat direktno vama, dobit ćete poklon kredit jednak vrednosti vrednosti vašeg povrata. Nakon što primimo vraćeni predmet poklon bon će vam biti poslat.


Ako u trenutku kupovine predmet nije identifikovan kao poklon ili je onaj ko ga poklanja preferira da ga prvo primi i naknadno planira da ga pošalje, mi ćemo ga poslati povratniku i on će znati da ste vi vratili predmet.


Poštarina

 

Bićete odgovorni za plaćanje sopstvenih troškova slanja da biste vratili predmet. Troskovi slanja se ne vraćaju. Ako primite povrat, trošak povratne dostave odbi će se od povrata novca.

 

Zavisno od mesta u kojem živite vreme potrebno za primanje zamenjenog proizvoda može varirati.

 

Ako otpremate predmet u vrednosti većoj od 75 €, razmislite o korišćenju usluge dostave koja omogućava praćenje pošiljke ili kupovinu osiguranja isporuke. Ne garantujemo da ćemo dobiti predmet koji vratite.