Zašto prednja kamera za Audi znak?

Zašto prednja kamera za Audi znak?

Zašto prednja kamera za Audi znak?

Iz sigurnosnih razloga, mnogi vozači ugrađuju kameru u svoje vozilo. Za Audi automobil ne postoji ništa bolje od odlučivanja za prednju kameru u Audijevom znaku. To je nesumnjivo najbolji izbor. Zašto je to najbolji izbor?

 

ZAŠTO PREDNJA KAMERA ZA VAŠ AUDI?

Prednja kamera u vašem Audiju veoma je korisna za izveštavanje o činjenicama ako se ikada dogodi nesreća: ko je šta izazvao i ko je kriv. Ako je vaše vozilo podignuto... kamera vam pomaže da lako prepoznate lopova.

Pravno gledano, prednja kamera je dokaz koji vozači mogu koristiti u bilo koje svrhe, uključujući i osiguravajuće kompanije. Kasnijei često prepoznaju prihvatljivost slika, pogotovo jer su datirane i geolokalizovane.

Ako imate Audi automobil, nema ništa bolje od instaliranja prednje kamere koja se integriše sa znakom marke. To je model koji se sve više preporučuje.

 

NARUČITE PREDNJU KAMERU ZA VAŠ AUDI

Povoljne-navigacije.com nude Audi prednje kamere kvalitetnije i po najnižoj ceni na tržištu.

Kamera koju nudimo možete lako integrisati u znak vaše prednje rešetke Audi. I šlag na torti, nema kabla za presecanje, znajući da se ugradnja kamere vrši za nekoliko minuta. Rezultat: trezveno i pedantno prikazivanje.

Imajte na umu da je kamera vodootporna, sa CCD kvalitetom i uglom od 150 stepeni. Kompatibilan je sa nekoliko Audijevih modela: A1, A3, A4, A5, A6, A7, Q3, Q5, Q7 i TT.

Imajte na umu da je CCD senzor kvalitetniji od CMOS senzora, posebno u pogledu njegove osetljivosti na svetlost, što nam daje bolju reprodukciju slike čak i pri slaboj ekspoziciji. Zbog toga smo odlučili ovu prednju kameru opremiti CCD senzorom. Kvalitet slike vas neće razočarati!

Podsećanja radi, prednja kamera sa Audi znakom dostupna je u našoj internet prodavnici kompatibilna je sa Apple CarPlay-om. Šta se više može tražiti?