Zašto instalirati veliki ekran u Audi Q3?

Zašto instalirati veliki ekran u Audi Q3?

ZAŠTO INSTALIRATI VELIKI EKRAN U AUDI Q3?

Nema ništa bolje od velikog ekrana osetljivog na dodir u vašem Audiju Q3. Zašto? I kako ga instalirati? Bacimo pogled.

 

Zašto veliki ekran u vašem Audi Q3?

Poslednjih godina veliki ekrani zavladali su automobilima i vozači neizmerno uživaju u njima. Dodirni ekrani zauzimaju mesto tastera i omogućavaju automobilima da pristupe svemu što im je potrebno. Oni su (u većini slučajeva) kompatibilni sa komandama na upravljaču, što pomaže vozaču da manipuliše ekranom, a istovremeno drži obe ruke na volanu.

U Audiju Q3 veliki ekran može biti samo koristan. Pored estetske privlačnosti takvog ekrana, vozaču će omogućiti pristup na desetine karakteristika.

 

Kako instalirati veliki ekran u Audi A3?

Koraci koje ćete slediti za instaliranje velikog ekrana u vaš Audi A3 zavise od modela koji ste odabrali. Da biste izbegli glavobolju, odaberite uređaj „Plug & Play“. Na ovaj način, instalacija će biti gotova za nekoliko minuta.

Na Povoljne-navigacije nudimo vam veoma kvalitetan Audi Q3 veliki Android ekran. Pored atraktivne cene, ovaj model ima i nekoliko prednosti. Uređaj se povezuje sa Internetom putem Wi-Fi-ja ili deljenja mobilne veze. Na HD ekranu od 10,25 inča moguće je imati nekoliko aplikacija poput Waze, Spotify, Google Maps itd. Sistem radi sa Play Store-om, što omogućava vozaču da instalira svoje omiljene aplikacije. Pored toga, naš model ima i funkciju „Dual Zone“. Ovo je opcija koja mu omogućava da sluša muziku dok se kreće pomoću GPS-a. Imajte na umu da je takođe kompatibilan sa komandama na upravljaču.

Instaliranje našeg GPS ekrana je brzo i jednostavno. Jednostavno priključite jedinicu u originalni uprtač vašeg Audija. Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, pozovite stručnjaka koji će instalirati ekran prema pravilima trgovine.