Zašto instalirati Android navigaciju?

Zašto instalirati Android navigaciju?

ZAŠTO INSTALIRATI ANDROID NAVIGACIJU?

Bez obzira radi li se o navigaciji ili o funkcijama za zabavu, mnogi vozači radije biraju navigaciju sa Android sistemom, jednim od najboljih modela na tržištu. U ovom blogu pokazaćemo vam zašto treba da instalirate Android navigaciju. Idemo !

 

Mnogo zabavnih karakteristika

Jednom kada instalirate Android navigaciju u svoj automobil, imaćete pristup mnogim zabavnim funkcijama dok ste na putu.

Na primer, vozač je opremljen muzičkim plejerom koji mu omogućava da sluša svoje omiljene pesme. Pored toga, dostupne su funkcije koje se mogu koristiti za povezivanje stereo sistema sa spoljnim plejerom.

 

Povezivanje sa pametnim telefonom

Novi modeli navigacija opremljeni Android sistemima omogućavaju vozačima interakciju sa pametnim telefonom i korišćenje nekoliko karakteristika. Na primer, mogu da upućuju i primaju telefonske pozive a da ne drže mobilni telefon u rukama.

U osnovi, ova oprema osigurava ugodnu i sigurnu vožnju.

 

Navigacija laka za upotrebu

Jednostavna upotreba je jedna od jačih strana Android navigacije. Navigaciju su pažljivo dizajnirali profesionalci, pružajući nam lak pristup svim funkcijama.

Imajte na umu da većina modela dolazi sa uputstvom za upotrebu, koji omogućava vozačima da ga koriste bez ikakvih problema.

 

Brzina punjača

Većina navigacija sa Android sistemima dolazi sa punjačem koji se povezuje na USB ulaz. To znači da vozač i putnici mogu pristupiti punjaču u bilo kom trenutku.

 

Kamera sa dvostrukim ulazom

Bez sumnje, ovo je velika prednost Android navigacije. Jednom kada se uređaj instalira u vozilo, moći ćemo da integrišemo dve kamere, jednu pozadi i drugu napred.

Imajte na umu da je zadnju kameru uvek zanimljivo okretati unazad bez udaranja u predmet ili automobil a da se pritom ne zaboravi značaj prednje kamere.

 

Ograničenje brzine

Neki modeli su opremljeni najnovijom tehnologijom i omogućavaju nam pristup obaveštenjima o ograničenju brzine, kao i upozorenjima o opasnostima. Ova dva elementa će biti prikazana u skladu sa GPS položajem.

Podsećanja radi, ova opcija je veoma zanimljiva kako bi se izbeglo kršenje saobraćajnih pravila.