Zašto Carplay na vašem C4 Cactus?

Zašto Carplay na vašem C4 Cactus?

Zašto Carplay na vašem C4 Cactus?

Poslednjih godina mnogi ljudi širom sveta poseduju iPhone, i to ne bez razloga. Ako je to vaš slučaj, trebali biste znati da je toplo preporučljivo imati CarPlay na vašem Citroen C4 Cactusu. Zašto? Otkrijmo zajedno glavne razloge!

 

PRISTUPITE MNOGIM KARAKTERISTIKAMA

Apple-ov ugrađeni sistem nudi vozačima C4 Cactus mnoge funkcije. Omogućava vozaču da upućuje i prima pozive, bilo koristeći Siri ili pomoću tastature koja se pojavljuje na ekranu navigacije. CarPlay takođe omogućava vozaču da diktira SMS Siri ili da pročita primljenu poruku.

Apple CarPlay pruža vozačima jednostavan i intuitivan GPS. Pored toga, sistem im omogućava da slušaju muziku u svojoj omiljenoj aplikaciji, kao što su Deezer ili Spotify. Opet, korisnici mogu da koriste Siri da biraju svoje omiljene pesme.

 

NEKOLIKO PRIMENA KOMPATIBILNIH SA CARPLAY

Imati CarPlay na vašem C4 Cactusu garancija je pristupa brojnim aplikacijama. Da bi slušao muziku, vozač može da koristi Amazon Music, Vox, Tidal ili Google Play Music. Za podkastove postoje Apple Podcast, NPR One, Overcast i Downcast. Što se tiče ljubitelja audio knjiga, moguće je koristiti Audio knjige, Zvučne ili Audio knjige.

Imajte na umu da se Apple CarPlay može koristiti bežično.

Dakle, koji biste modul izabrali da biste uživali u svim pogodnostima koje pruža Apple CarPlay u vašem vozilu?

 

NAJBOLJI CARPLAY MODUL ZA VAŠ C4 CACTUS

Ako tražite Apple CarPlay modul za C4 Cactus, Povoljne-navigacije.com su najbolje mesto! Pružamo vam uređaj odličnog kvaliteta po najboljoj ceni na tržištu.

Podsećanja radi, naš modul se brzo i lako instalira. To je Plug & Play i nećete morati da poverite misiju profesionalcu! Samo spojite konektore sa onima od vašeg Citroena. Imajte na umu da ovaj uređaj takođe omogućava instaliranje kamere za vožnju unazad.

Za više informacija, ne ustručavajte se da posetite našu internet prodavnicu!