Zamena navigacije Lexus IS250

Zamena navigacije Lexus IS250

ZAMENA NAVIGACIJE LEXUS IS250

Imate Lexus IS 250 i ne sviđa vam se originalna navigacija? Vreme je da se to promeni. Pa, koju Lexus IS250 navigaciju odabrati? I kako je instalirati? Mi objašnjavamo situaciju!

 

Zašto promeniti navigaciju Lexus IS250?

Ponekad originalna navigacija ugrađena u Lexus IS250 možda neće ponuditi vozaču sve što mu je potrebno. Srećom, moguće je promeniti i instalirati drugu navigaciju sa mnogim funkcijama. Ali budite oprezni! Izbor prave navigacije nije lak zadatak.

Da biste promenili navigaciju, neophodno je da imate svu potrebnu opremu. Rastavljanje navigacije mora se obaviti pažljivo. Jednom kada je jedinica rastavljena, vozač mora znati kako da instalira novu navigaciju u skladu sa pravilima.

Imati novu navigaciju u vašem Lexus-u garancija je da ćete moći da uživate u mnogim funkcijama. Ako je jedinica kompatibilna sa Apple CarPlay, vozač može da upućuje i prima pozive putem Siri glasovnog asistenta. Može čak i uživati u nekoliko aplikacija na ekranu osetljivom na dodir u svom vozilu, uključujući Waze, Spotify, Google Maps, Apple Music i druge.

 

Izbor prave navigacije Lexus IS250

Kao što smo ranije rekli, izbor Lexus IS250 navigacije nije lak zadatak. Postoji nekoliko kriterijuma da biste bili sigurni da ćete pronaći pravi model. Ali pre nego što započnete pretragu, prethodno utvrdite svoje potrebe kako biste se mogli usmeriti u pravom smeru.

Da biste bili sigurni da ste izabrali pravu navigaciju za svoj Lexus IS250, odlučite se za našu Tesla Style Android 9.0 navigaciju! Pored konkurentne cene, ovaj model je opremljen 10,4-inčnim ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije, CD / DVD uređajem, Bluetooth-om itd. Kompatibilan je sa komandama na upravljaču i ima ugrađeni GPS. Kompatibilan je sa komandama na upravljaču i može da primi kameru za vožnju unazad na svom RCA video ulazu.

Za više informacija posetite našu internet prodavnicu!