YouTube na navigaciji

YouTube na navigaciji

YOUTUBE NA NAVIGACIJI

Pojavom aplikacije Android Auto iskustvo u vožnji postalo je još uzbudljivije. Ako ste već navikli da upućujete pozive tokom vožnje, trebali biste znati da je sada moguće slušati muziku sa YouTube -a na navigaciji u automobilu. U ovom članku ćete naučiti kako to da uradite.

 

Kompitabilnost između YouTube i navigacije

Ova navigacija je navigacija koja se od konvencionalnih navigacija razlikuje po sposobnosti da ponudi vezu sa Android pametnim telefonom. Inače, ova navigacija za automobile vam omogućava da u bilo kom trenutku pređete na interfejs telefona na komandnoj tabli vašeg automobila. Tako možete direktno koristiti nekoliko aplikacija dostupnih na svom pametnom telefonu, poput YouTube -a. Zaista, sa izdavanjem verzije 3.03 YouTube Music, moguće je slušati je putem Android Auto -a. Ovo je onda prilika da svoje omiljene hitove slušate direktno na navigaciji u automobilu umesto da rukujete mobilnim telefonom tokom vožnje.

 

Propisi o instaliranju YouTube -a na navigacijama u automobilu

Iz bezbednosnih razloga, ne preporučuje se instaliranje klasične YouTube video aplikacije na navigaciju u automobilu. U stvari, bilo bi veoma opasno gledati video zapise tokom vožnje. Izlažete živote drugih učesnika u saobraćaju. Zato YouTube dozvoljava svoju verziju YouTube muzike samo na navigacijama. Međutim, možda niste navikli da se vozite sami i želeli biste da instalirate YouTube video. Imate mogućnost da to učinite putem APK verzije YouTube -a. Ali u ovom slučaju vaša je odgovornost samo u slučaju nesreće.

 

Kako instalirati YouTube na navigaciji?

Pre nego što počnete sa instaliranjem  YouTube na navigaciji, uverite se da je aplikacija instalirana na vašem pametnom telefonu. Takođe proverite da li je aplikacija Android Auto normalno instalirana na vašem pametnom telefonu. Ako su obe aplikacije instalirane, uverite se da su ažurirane. U suprotnom, biće vam teško da uspešno instalirate YouTube na navigaciji.

 

Stvarna instalacija YouTube muzike

Čim obe aplikacije budu potpuno funkcionalne, idite na Android Auto na svom pametnom telefonu. Povežite ga sa kontrolnom tablom u automobilu pomoću USB kabla ili direktno preko Bluetooth -a. Čim se Android Auto pojavi na navigaciji u automobilu, idite i pritisnite muzički meni Android Auto. Obično su predstavljene slušalicama i nalaze se u donjem desnom uglu ekrana. Zatim kliknite na YouTube Music i bićete povezani.

 

Instaliranje YouTube video zapisa na navigaciju

Kada i dalje želite da instalirate YouTube video uprkos preporukama, postoji opcija. Možete koristiti APK verziju YouTube -a koju je razvio indijski glumac Kiran Kumar. Sve što treba da uradite je da ga instalirate na Android Auto i povežete sa navigacijom u automobilu. Međutim, ovo krši različita pravila Play storea i zakone o saobraćaju.

Sve u svemu, možete uživati u prijatnim trenucima YouTube muzike u automobilu. Samo instalirajte aplikaciju YouTube Music na pametni telefon i nastavite da je povezujete sa Android Auto -om.

Sve navigacije u našoj online prodavnici kompatibilne su sa YouTube -om.