Youtube na Carplay?

Youtube na Carplay?

Youtube na Carplay?

Iz bezbednosnih razloga, CarPlay blokira veliki broj aplikacija, poput YouTube-a. Zašto je tako? Jer video vožnja može da izazove nezgode i zbog toga je zabranjen. Srećom, postoje alati za držanje YouTube-a za volanom, posebno kada vozilo miruje. Kako da to uradim? Mi pravimo akcije!

CarBridge će imati Youtube na Carplay-u

Zbog pitanja usklađenosti i bezbednosti vožnje, Apple je uveo neka ograničenja a neke aplikacije je blokirao CarPlay. To je naročito slučaj sa YouTube-om. Srećom, postoji rešenje za zaobilaženje ove blokade: CarBridge.

Da pojednostavi, CarBridge je alat za otključavanje aplikacija koje je blokirao CarPlay. Tako vozač može da pokrene sve aplikacije svog iPhone-a direktno na centralnoj konzoli svog automobila. Može u potpunosti da iskoristi YouTube tokom vožnje. Takođe može da se kreće po Safariju, da koristi VLC, Plex, Twitch, Google Play Music itd. Za Netflix, DRM zaštita na nivou videa sprečava prikazivanje aplikacije na CarPlay-u.

Rukovanje CarBridge-om je prilično jednostavno. Ne treba biti profesionalac. Samo instalirajte alatku, odaberite aplikacije koje želite da vidite na CarPlay-u i pokrenite ih direktno sa centralne konzole vozila.

Imajte na umu da je CarBridge kompatibilan sa iOS 10, 11, 12 i 13 uređajima za samo 4,99 $.

NGXPlay, još jedno rešenje da Youtube bude za volanom

Ako tražite besplatno rešenje za postavljanje YouTube-a na CarPlay, NGXPlay je za vas. To je podešavanje koje vam omogućava pokretanje svih iOS aplikacija na CarPlay-u. Pored aplikacije YouTube, možete da pokrenete Google Maps, Waze, Deezer, Facebook ... ili igre ako imate dovoljno sreće da imate dodirni ekran.

Jednom kad  instalirate potrebno je da napravite nekoliko podešavanja, uključujući PPS podešavanje da biste imali bolje performanse smanjenjem broja malih slika.

Imajte na umu da je NGXPlay dostupan besplatno i kompatibilan je sa uređajima pod iOS 8, iOS 9 i iOS 10.