Youtube na Android Auto

Youtube na Android Auto

Youtube na Android Auto

Korišćenje Youtube -a na Android Auto -u gotovo je nemoguće zbog višestrukih ograničenja instalacije koje nameće Google, vlasnik Youtube -a. Zaista, postojanje Youtube -a na Android Auto -u znači da imate mogućnost gledanja video zapisa tokom vožnje što šteti vašoj bezbednosti. Međutim, postoji tehnika za zaobilaženje procesa i instaliranje Youtube -a na Android Auto. Saznajte!

 

INSTALIRAJTE YOUTUBE I ANDROID AUTO NA VAŠEM PAMETNOM TELEFONU

Prvi korak ka preuzimanju Youtube -a na Android Auto -u je da se uverite da su obe aplikacije instalirane na vašem mobilnom telefonu sa najnovijom verzijom. Ako ste navikli da koristite Youtube na svom pametnom telefonu, onda ne morate da se trudite. Slično, ako imate samo jednu Google aplikaciju instaliranu na telefonu (na primer Gmail), onda je Youtube već instaliran na vašem telefonu. Moraćete da ažurirate da biste bili sigurni.

Kada instalirate Youtube, možete instalirati aplikaciju Android Auto. Ovo će vam omogućiti da povežete uređaj sa vozilom. Takođe morate biti sigurni da veza sa vašim vozilom radi ispravno. Za one koji su već koristili Android Auto, ovo teško da predstavlja problem. Zatim će vam trebati još jedna neformalna aplikacija da biste mogli da preuzimate Youtube video zapise na Android Auto-u. To je aplikacija Cartube.

 

KAKO INSTALIRATI CARTUBE NA ANDROID AUTO?

Cartube je aplikacija koja vam omogućava da koristite funkcije YouTube u automobilu, uprkos Googleovim ograničenjima. Da biste ga instalirali, moraćete da koristite nezvaničnu aplikaciju koja vam omogućava da instalirate određenu kategoriju aplikacija koje Google nije ovlastio. Ovo je Android Auto Store.

Za početak, instalirajte najnoviju verziju Android Auto Store -a na svoj mobilni telefon. Kada se aplikacija instalira, otvorite je. Tada će se od vas tražiti ovlašćenje, koje morate prihvatiti da biste nastavili. Unutar Android Auto Store -a pronaći ćete listu dostupnih aplikacija, uključujući Cartube. Kliknite na njegovu ikonu i počnite sa preuzimanjem. Ovo će potrajati neko vreme u zavisnosti od kvaliteta vaše mreže i veličine datoteke.

Nakon što je instalacija Cartube dovršena, otvorite je i proverite potrebna odobrenja da biste nastavili proces. Tada ćete imati pristup Youtube video zapisima kao u zvaničnoj aplikaciji. Možete da preuzmete svoje Youtube podatke prijavljivanjem sa svojim Google nalogom.

Cartube je sada instaliran na vašem mobilnom telefonu, morate ga povezati sa automobilom. Da biste to uradili, povežite pametni telefon sa automobilom pomoću aplikacije Android Auto. Zatim na listi aplikacija na ekranu konzole vašeg vozila otvorite aplikaciju Cartube. Ovo će vam omogućiti pristup YouTube video zapisima, starim listama za reprodukciju, prošlim preuzimanjima, pretplatama itd.

Ako uspete da instalirate Cartube i pristupite Youtube video zapisima na Android Auto -u, morate se uveriti da vam ovi video snimci ne odvlače pažnju. Google ima dobar razlog da liši Android Auto ove funkcije. Ne zaboravite.

Svi naši moduli Carplay/Android Auto dobro su kompatibilni sa Youtube -om na vašem originalnom ekranu!