WhatsApp Business na Carplay ?

WhatsApp Business na Carplay ?

WhatsApp Business na Carplay ?

Apple Carplay je veoma važan alat za vožnju. Omogućava vam potpuni pristup vašem mobilnom telefonu tokom vožnje. Sa WhatsApp Business-om, uvek ste u kontaktu sa svojim klijentima i već je moguće da ga lakše koristite sa Carplay-om. Kako to izgleda? Kakav uticaj Carplay ima na korišćenje WhatsApp Business-a? Ovo su pitanja na koja će biti odgovoreno u ovom odeljku.

 

APPLE CARPLAY : KOJA JE IDEJA?

Pametni telefon je danas postao najbolji saputnik čoveka. Nudi mu širok spektar funkcija, čiji je cilj da mu život učine manje komplikovanim. Zato telefon stalno nosimo sa sobom. I ovo, čak i kada vozimo svoj autompbil. Pogotovo kada imamo posao za vođenje onlajn. Gledati u telefon dok vozimo uopšte nije dobra ideja. Ova navika je uzrok mnogih saobraćajnih nezgoda. Treba ga izbegavati po svaku cenu. Ali šta je sa našim poslovnim prisustvom? Da li treba da odemo na duže vreme i ostavimo naše mušterije da čekaju? Tu Carplay priskače u pomoć!

Ova aplikacija će tačno reprodukovati ekran vašeg iPhone-a na kontrolnoj tabli automobila. Na ovaj način možete pristupiti uslužnim aplikacijama mobilnog telefona bez gubitka kontrole nad automobilom. Jednostavno rečeno, Carplay je savršen način da budete za volanom i da komunicirate sa kupcima u isto vreme.

 

KAKAV JE UTICAJ CARPLAY-a NA WHATSAPP BUSINESS?

WhatsApp Business je aplikacija posebno dizajnirana da održava poslovanje mnogih ljudi. To je mesto gde možete kupiti ili prodati robu i usluge. Ako ste zainteresovani za razvoj vašeg poslovanja, ovo je jedna od najboljih aplikacija koja vam je potrebna. Omogućava vam efikasniju interakciju sa potencijalnim klijentima, oblikovanje profila kompanije, pripremu alata za razmenu poruka i još mnogo toga. To je velika prednost za sticanje poslovne vidljivosti.

Instaliranjem WhatsApp Business-a na Carplay-u, nikada nećete ostati bez kontakta sa porukama svojih klijenata. Carplay vam daje direktan pristup svim vašim razgovorima i kontrolu nad njima. Apple Carplai će vam, između ostalog, omogućiti:

- Uputite WhatsApp pozive da biste svojim klijentima dali poverenje;

- Informišite svoje posetioce o svojim proizvodima preko Siri;

- Brže pronađite odredište svojih klijenata za brzu uslugu uz Navigaciju.

 

Kako uživati ​​u Whatsapp Business na Carplay-u?

Da biste izašli iz toga, sve što treba da uradite je da instalirate Carplay na svoje vozilo. Proces instalacije varira u zavisnosti od modela vozila i vaše verzije iPhone-a (minimalno je potreban iOS 7.1). Ali generalno, sve što treba da uradite je da povežete svoj iPhone sa USB portom vozila ili uparite dva uređaja preko Bluetooth veze. Kada se Carplay instalira i počne da radi u vašem vozilu, idite na kontrolnu tablu i dodajte WhatsApp Business u pomoćne aplikacije ako već niste. A dobra vest je da sada možete da koristite WhatsApp Business na Carplay-u!