Vodič za izbor najbolje navigacije sa ekranom osetljivim na dodir

Vodič za izbor najbolje navigacije sa ekranom osetljivim na dodir

Vodič za izbor najbolje navigacije sa ekranom osetljivim na dodir

Tražite najboljiu navigaciju sa ekranom osetljivm na dodir za poboljšanje udobnosti u vašem vozilu? Došli ste na pravo mesto! Da biste napravili pravi izbor, evo najvažnijih stavki koje treba uzeti u obzir.

 

Izbor prave veličine ekrana osetljivog na dodir

Prilikom odabira dodirne navigacije, veličina je jedan od najvažnijih kriterijuma koji treba uzeti u obzir. Koji god model da bude izabran, njegova veličina ne bi trebalo da primorava vozačeve oči da „škilje“ kada želi da pristupi meniju na ekranu. Zbog toga uređaj mora biti opremljen ekranom prave veličine. Za bolju vizuelizaciju, prezentacije moraju biti sjajne. U osnovi se odlučite za ekran sa većim ikonama i poboljšanom grafikom.

Na Povoljne-navigacije.com postoji veliki broj modela sa vrlo kvalitetnim ekranom osetljivim na dodir. Svako će pronaći odgovarajuću navigaciju za svoje potrebe i budžet!

 

Ne zaboravite kvalitet zvuka

Pored veličine ekrana, kvalitet zvuka je još jedan kriterijum koji se ne sme zanemariti kako bi se izbegla upotreba drugog uređaja, poput pojačala, na primer.

Da biste uživali u najboljoj navigaciji osetljivoj na dodir, kvalitet zvuka mora biti što bolji, a da ne pominjemo kvalitet videa.

 

Broj ulaza navigacije

Danas brendovi prodaju navigacije sa više ulaza. Tako vozači mogu da slušaju muziku sa različitih uređaja (USB, SD kartica, pametnih telefon itd.).

Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, obavezno odaberite dodirnu navigaciju sa raznim ulazima. Imajte na umu da je USB ulaz najvažniji, jer omogućava slušanje muzike i punjenje mobilnih uređaja.

 

Funkcije navigacije

Za vozače koji su navikli na redovnu vožnju, neophodno je da se odluče za navigaciju koja uključuje GPS navigaciju. Na ovaj način mogu da se pobrinu da ostanu u desnoj traci čak i kada voze nepoznatim putevima. Svi naše GPS navigacije opremljene su  evropskim mapama!

Ne zaboravite takođe da odaberete uređaj koji ima dobru Bluetooth kompatibilnost, kako biste iskoristili mogućnost hands-free pozivanja i bežični audio prenos.