Video igre na Carplay

Video igre na Carplay

Video igre na Carplay

Po svojoj zamisli, Carplay ne dozvoljava svojim korisnicima da direktno pristupe svim aplikacijama po svom izboru putem centralne konzole svog automobila. Video igre su jedna od onih aplikacija kojima Carplay nema lak pristup. Srećom, uz Mirror Link, ova prepreka je uklonjena. Sada možete da pristupite ekranu svog pametnog telefona preko ekrana vašeg automobila. Otkrijmo ovaj revolucionarni sistem koji ispunjava očekivanja mnogih korisnika iOS -a.

 

MIRROR LINK : ŠTA JE TO?

Mirror Link je sistem koji vam omogućava da prikažete sadržaj svog pametnog telefona direktno na ekranu vašeg vozila. Dostupna od 2014. godine, ova funkcija koju sistem Mirror Link dozvoljava jednostavno je revolucionarna. Zaista, ovaj inovativni sistem prati opcije Bluetooth kompleta za upotrebu bez upotrebe ruku i na taj način pojačava konvergenciju između vašeg automobila i vašeg pametnog telefona.

Ovaj moćan i vrlo praktičan sistem nudi mogućnost prikaza sadržaja vašeg pametnog telefona na ekranu vašeg automobila. Na taj način možete pokretati aplikacije sa svog mobilnog telefona i imati ih na ekranu multimedijalnog sistema u automobilu. Ovo je oblik kloniranja ili dupliranja ekrana vašeg pametnog telefona na ekranu vašeg automobila. Umesto da manipulišete mobilnim telefonom, moći ćete da kontrolišete izbor aplikacija po svom izboru putem ekrana osetljivog na dodir u vašem vozilu ili pomoću dugmadi na upravljaču.

 

MIRROR LINK : PODEŠAVANJA I FUNKCIJE

Mirror link je sistem koji su razvili Nokia i kompanija CE4A. Prvobitno je to bio brend u vlasništvu udruženja "Car Connectivity". Osim što predstavljaju impresivan broj mobilnih telefona na tržištu, ovi profesionalci u ovoj oblasti su i veliki proizvođači automobila. Dakle, mirror link je nezavisan sistem koji je dostupan svima. Zasnovan je na proverenim tehnologijama kao što su Bluetooth, USB, Wi-Fi itd.

Nekoliko modela i marki automobila je isprobalo ovaj sistem. Tu spadaju Toyota Aigo, Škoda Fabia, Volkswagen, Peugeot 108, Opel Adam i Honda Accord. Svi ovi veliki brendovi su testirali prijatne karakteristike sistema i čak su inspirisali sport Land Rover Discovery da se pridruži avanturi 2015. Isto važi i za Suzuki Vitara, koji je sada jedan od automobilskih giganta koji ima koristi od performansi Mirrora link.

 

ZAKLJUČAK

MirrorLink IPhone je izuzetan sistem koji omogućava korisnicima iPhone -a da takođe uživaju u prednostima koje nudi. Zaista, zahvaljujući ovom sistemu, oni će moći lako da dupliraju ekran svog iPhone -a direktno na ekranu svog automobila. Bez korišćenja Carplay -a, rizikujete da se suočite sa određenim ograničenjima, što se ne ceni mnogo. Njegova upotreba je jednostavna i vrlo praktična. Osim što je bežično, lako se povezuje. Nećete morati da brinete o rukama tokom vožnje. Šta možete postići koncentracijom tokom putovanja.