Veći ekran za Mercedes GLA

Veći ekran za Mercedes GLA

VEĆI EKRAN ZA MERCEDES GLA

Navigacija, takođe poznat kao auto stereo, jedan je od najčešće korišćenih uređaja u motornim vozilima. Takođe se koristi u čamcima, građevinskim mašinama, poljoprivrednim mašinama, kamionima itd. Ovaj uređaj ima više funkcija i predstavlja dekorativni dodatak unutrašnjosti automobila. Modeli kao što je navigcija sa Androidom 10 su vrhunski uređaji sa najnovijim funkcijama i potpuno su kompatibilni sa Mercedes GLA.

 

Šta treba da znate o ovom uređaju?

Ovaj model je specijalno dizajniran za vaše vozilo i savršeno se uklapa u instrument tablu. Zahvaljujući priloženom originalnom utikaču, instalacija i povezivanje su laki. Ovo malo tehničko čudo je opremljeno Androidom 10, ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije, evropskim GPS navigacionim mapama, Bluetooth-om, USB-om, SD-om i još mnogo toga. Touch Station se lako instalira (priključi i radi). Samo ga priključite u originalni kabal vašeg Mercedesa i spremni ste za polazak. Ova Android 10 navigacija je kompatibilna sa kontrolama na volanu. Internetu možete pristupiti i putem mobilne ili bežične mreže.

Koristite 3D GPS funkciju da pronađete svoj put dok slušate radio ili audio sadržaj na različitim medijima koji vam odgovaraju: USB, SD kartica ili 64 GB interne memorije. Svi ovi mediji takođe mogu da reprodukuju video sadržaj. Bluetooth vam omogućava bezbedno pozivanje bez ometanja vašeg mobilnog telefona. Navigacija preuzima sve vaše kontakte i imenik, zatim ima numeričku tastaturu i taster za brisanje. Takođe možete da koristite funkciju automatskog strimovanja da biste slušali muziku sa svog pametnog telefona preko audio sistema automobila. Sa ugrađenim WIFI, Android 10 navigacija može još više, a pošto je to Android operativni sistem, ima istu funkcionalnost kao Android tablet ili pametni telefon.

 

Neke zanimljive karakteristike Mercedesa GLA sa Android 10 navigacijom.

- Mirror Link tehnologija, koja vam omogućava da projektujete ekran svog pametnog telefona direktno na audio sistem vozila;

- Navigacija je kompatibilna sa originalnim kontrolama na volanu (ako su dostupne);

- Očuvanje upotrebe vašeg originalnog džojstika;

- Zadržavanje prednjeg i zadnjeg radarskog ekrana;

- Kompatibilnost sa aplikacijom CARPLAY;

- Meni na vašem jeziku;

- GPS navigacija.

Navigacija Mercedes-Benz GLA vam omogućava da preuzmete svoje omiljene GPS aplikacije iz Play prodavnice: Waze, Google Maps (integrisana glasovna pretraga), Sygic, itd. GPS glasovna obaveštenja ne prekidaju vašu trenutnu aktivnost (funkcija dve zone). Zvuk je isključen tokom navođenja da bi se dao prioritet GPS sistemu. Ostali modeli vozila kompatibilni sa ovim uređajem su navedeni u nastavku:

- Mercedes-Benz A-klase od 2013. do 2019. godine;

- Mercedes-Benz CLA klase od 2013. do 2019. godine.

 

Zašto odabrati ovu opremu za Mercedes Benz GLA klase?

Android 10 navigacija nudi udobno i prijatno iskustvo vožnje. Tokom vožnje možete slušati muziku i radio programe. To je uređaj koji unutrašnjosti vašeg automobila daje elegantan i moderan izgled. Opremljen Androidom 10, navigacija je postala suštinski uređaj za optimizaciju iskustva vožnje vašeg GLA. Kada ovaj uređaj ne radi, vožnja može postati dosadna, posebno na dugim putovanjima. U ovom slučaju, morate pronaći kod da bi navigacija u automobilu radila.