Ugradnja velikog GPS ekrana na Audi A5

Ugradnja velikog GPS ekrana na Audi A5

UGRADNJA VELIKOG GPS EKRANA NA AUDI A5

Veliki GPS ekran tehnološko je čudo koje optimizira vašu geolokaciju. U vozilu kao što je Audi A5, GPS je dobar način da pronađete najbolje rute do vašeg odredišta. Ovaj uređaj mogu instalirati profesionalci i početnici sve dok ovaj strogo slijedi korake instalacije. Otkrijmo u ovom tekstu različite korake procesa instalacije velikog GPS ekrana na Audiju A5.

 

1 korak : rastavljanje ekrana i originalne navigacije

Ekrani koji su trenutno dostupni na tržištu skoro su uvek povezani sa navigacijom za automobile. Ako želite da originalni ekran zamenite velikim GPS ekranom, moraćete i da promenite navigaciju u automobilu. Na našoj stranici ćete pronaći veliki izbor navigacija sa velikim GPS ekranom za vaš Audi A5.

Da biste olakšali instalaciju, biće vam potreban komplet za demontažu. Moraćete sukcesivno da uklanjate ekran, izlaz za klima uređaj i navigaciju u automobilu. U kompletu ćete pronaći ravni alat pomoću kojeg ćete rastaviti ekran. Alat ćete prvo morati da provučete između zaštitnog stakla ekrana i kontrolne table da biste zatim pristupili šrafovima koji drže ekran. Odvrnite ekran pomoću šrafcigera u kompletu. Da biste uklonili ekran, sada ćete morati da uklonite sve veze između kontrolne table i ekrana.

Posle ekrana pređimo na uklanjanje navigacije. Da biste pristupili šrafovima za pričvršćivanje navigacije, morate ukloniti izlaz za klima uređaj. Kada dođete do šrafova, uklonite ih, a zatim uklonite navigaciju u automobilu.

 

2 korak : povezivanje i konfiguracija ekrana

Pre nego što započnete bilo kakvo povezivanje, morate prvo identifikovati funkcije različitih kablova koji su vam dati. Takođe bi trebalo da imate na raspolaganju šemu ožičenja Audija A5, kao i multimetar i AA bateriju. Šema kablova jasno opisuje veze koje treba izvršiti. Pažljivo sledite njegova uputstva da biste brzo i efikasno uspostavili veze sa vašim GPS automobilom radijalno.

Multimetar i AA baterija pomoći će vam da identifikujete žice za uzemljenje, pozitivne žice baterije i žice do drugog pribora.

 

3 korak : stvarna instalacija

Nakon što ste pravilno povezali GPS navigaciju, proverite da li radi. Da biste to uradili, uključite kontakt i uključite navigaciju u automobilu. Ako radi normalno, možete povezati dodatne uređaje kao što su kamera za vožnju unazad, GPS antena, radio antena, Mirror Link i DVB-T kutija za digitalnu televiziju.

Sada kada su sve veze uspostavljene, instalirajte i pričvrstite navigaciju za automobil. Vratite izlaz klima uređaja na mesto i instalirajte ekran osetljiv na dodir. Postavite šrafove da biste pričvrstili ekran na kontrolnu tablu da biste dovršili instalaciju GPS navigacije. Poslednji korak je konfigurisanje postavki. Ne zaboravite da dodelite funkciju svakom dugmetu na upravljaču.

Sada možete sami da rastavljate, povezujete i instalirate svoje GPS ekrane navigacije, baš kao profesionalac. Pratite ovaj jednostavan postupak za instaliranje bilo koje vrste GPS ekrana u svoj Audi A5.

U našoj prodavnici otkrijte i druge GPS navigacije za automobile za vaša AUDI vozila.