Tuneln Radio i Carplay : šta treba da znate

Tuneln Radio i Carplay : šta treba da znate

Tuneln Radio i Carplay : šta treba da znate

Ako imate sreće što imate Apple CarPlay u automobilu, moći ćete da koristite desetine aplikacija tokom vožnje, uključujući TuneIn Radio. Imajte na umu da je ovo prva usluga združivanja na mreži sa više od 100.000 radio stanica dostupnih na sistemu za automobile kompanije Cupertino (kao i na Apple Watch-u).

 

100 000 RADIO STANICA NA CARPLAY

Za ljubitelje radija u automobilu, TuneIn je nesumnjivo najbolja aplikacija koju imaju na ekranu kontrolne table. Kompatibilna sa CarPlay, usluga vam omogućava da na bordu imate preko 100 000 radio stanica. Profesionalci su pažljivo izradili aplikaciju za automatsko prikazivanje lokalnih stanica u oblasti u kojoj se vozač vozi na osnovu njihove GPS lokacije. Za putovanje, to je verovatno najbolji saputnik.

„Naša aplikacija TuneIn je omogućena pomoću AirPlay-a kako bi korisnicima pružila najbolje rešenje za preslušavanje radio streaminga u vozilu“, rekla je Kristin George, potpredsednica proizvoda u TuneIn-u.

Ako vaš automobil podržava CarPlay, jednostavno preuzmite TuneIn iz App Store-a.

 

TUNELN, NAJBOLJA RADIO PRIMENA NA CARPLAY

Bez sumnje, TuneIn je najbolja aplikacija za instaliranje na vašem CarPlay navigaciji za slušanje radija. Deluje kao agregator koji omogućava pristup simulativnim tokovima fizičkih AM i FM stanica.

Osim radija, aplikacija nudi i sportove uživo, vesti, muziku i podcaste. Da biste uživali više, obavezno se prijavite za TuneIn Radio Premium!

Za podkastove, aplikacija vam omogućava da pratite vrhunske emisije kao što su RadioLab, Stuff You Should i TED Radio Hour.

Što se tiče vesti, aplikacija prikazuje vesti sa CNN-a, FOX News Radio-a, BBC-a, NPR-a ... i Cheddar. Za ljubitelje sporta, TuneIn vam omogućava da emitujete lokalne i nacionalne sportske govorne stanice, kao što su ESPN Radio, talkSPORT, AM KIQI, AM WSPG, ESPN FM itd.

Podsećanja radi, TuneIn je dostupan i na Apple Watch, Google Home, Amazon Echo, Alexa, Bose, Sonos, Roku itd.