TomTom Go na Carplay, da li je to dobro?

TomTom Go na Carplay, da li je to dobro?

TomTom Go na Carplay, da li je to dobro?

CarPlay ostaje jedna od najboljih aplikacija do sada koja osigurava ne samo opuštanje tokom vožnje, već i bezbednost na putu. Za opuštanje nudi jednostavan pristup raznim aplikacijama dostupnim na vašem iPhone -u. A što se tiče sigurnosti, pruža vam čitke oznake na traci sa dobrim praćenjem na TomTom GO -u. Ali da li je TomTom GO na CarPlay-u dobar? Prosudite sami sami u ovom tekstu.

 

TOMTOM GO: GPS NA CARPLAY -u DRUGI OD VAŠEG AUTOMOBILA

Aplikacija TomTom GO konačno je dostupna na CarPlay -u na zadovoljstvo korisnika. Ova podrška za Apple -ovu tehnologiju prikaza umetnuta je u iOS verziju 12.0. Tada je moguće integrisati ga u vaš automobil putem Apple CarPlay -a. To je GPS aplikacija za vaš automobila koja vam nudi kristalno čiste rasporede traka. Možete ga koristiti dok uživate u glasovnoj pomoći  Siri. U svojoj verziji 2.0, TomTom GO integriše sve mape puta, čak i kada nemate Wi-Fi.

 

TOMTOM GO NUDI NAVIGACIJU BEZ OGLASA

Za razliku od mnogih drugih GPS navigacionih uređaja, TomTom GO nudi interfejs bez oglasa. Ovo ga čini veoma lakim za korišćenje pri manevrisanju za volanom. Šlag na torti je to što ova aplikacija ne ometa druge aplikacije kada zatražite glasovnu pomoć. Tako da možete pratiti TomTom GO i slušati muziku u isto vreme. Sve dok je vaš automobil kompatibilan sa CarPlay -om, možete ga besplatno instalirati i uživati u navigaciji. Možete se lako prebaciti na GPS vašeg automobila. Samo isključite Siri i GPS vašeg automobila preuzima kontrolu.

 

TOMTOM GO NUDI PRETPLATU NA NEOGRANIČENU NAVIGACIJU

TomTom GO se sada nalazi na vrhu sa velikim putnim navigatorima poput Waze i Google Maps. Dostupan je svim iPhone verzijama 12.0 i može se besplatno koristiti na CarPlay -u. Međutim, da biste dobili najbolju podršku i neograničenu navigaciju, bolje je da se pretplatite na mesečnu pretplatu. Za 6 € dobijate neograničene funkcije TomTom GO.

 

TOMTOM GO NUDI VAM OFFLINE NAVIGACIJU

Moguće je kretanje po GPS -u dok ste van mreže. Ovo je jedna od najboljih prednosti koje TomTom GO može ponuditi. Mobilne podatke možete sačuvati preuzimanjem mapa unapred. Međutim, važno je da ažurirate svoje karte nedeljno kako biste izbegli neprijatnosti zatvorenih puteva. Moći ćete lako poštovati ograničenja brzine čak i kada ste isključeni s interneta.

 

TOMTOM GO NA CARPLAY ZA POMOĆNU VOŽNJU

Aplikacija TomTom GO nudi visok nivo pomoći u vožnji. Sa TomTom GO saobraćajem imate sve potrebne informacije kako biste izbegli gužve u saobraćaju. Pomoću pametnih ruta možete uštedeti vreme na putu tako što ćete dobiti uputstva do sigurnosnih kamera. Možete čak i pretraživati na mreži kako biste jasno identifikovali svoje odredište. U slučaju da tražite atrakcije ili turistička mesta, TomTom GO vam pomaže sa glasovnom pomoći sa Siri.

Svi naši moduli su kompatibilni sa TomTom Go.