Šta znači Carplay u zaključanom režimu?

Šta znači Carplay u zaključanom režimu?

Šta znači Carplay u zaključanom režimu?

Da biste svoj iPhone koristili u automobilu, CarPlay je najprikladnije i najsigurnije rešenje. Na ovaj način ćete biti sigurni da ćete ostati usredsređeni na put. Jednom kada se iPhone poveže sa CarPlay-om, vozač može upućivati pozive, slati i primati poruke, slušati muziku, koristiti aplikacije itd. Ali šta CarPlay znači u zaključanom režimu? Sve ćemo vam objasniti!

 

ZAKLJUČANI REŽIM, REŠAVANJE PROBLEMA NA CARPLAY-u

Korisnicima Apple CarPlay-a ponekad je teško da povežu ovu platformu sa svojim iPhone-om. Postoji mnogo rešenja za rešavanje ovog malog problema, uključujući zaključani režim koji se nalazi na CarPlay-u.

Da biste konfigurisali CarPlay, neophodno je da označite „CarPlay u zaključanom režimu“. U suprotnom ćete morati da otključate iPhone svaki put kada želite da koristite CarPlay.

Ponekad su kvarovi u CarPlay-u mogući zbog loše povezanog ili neispravnog kabla. Zato se ne ustručavajte da ga pravilno priključite i / ili proverite njegovo stanje.

 

NAČIN KONFIGURISANJA CARPLAY-a U BEŽIČNOM REŽIMU

Da biste postavili Apple CarPlay na svom vozilu, upalite automobil i uverite se da je omogućena Siri. Zatim povežite iPhone sa automobilom, bilo putem USB kabla ili bežično.

Ako vaš automobil dozvoljava upotrebu CarPlay-a putem USB kabla, jednostavno povežite svoj pametni telefon sa USB portom. Imajte na umu da ovaj poslednji često ima oznaku sa ikonom CarPlay  ili ikonom pametnog telefona. Sve zavisi od modela automobila.

Da biste koristili CarPlay u bežičnom režimu, jednostavno morate slediti sledeće korake:

- Za početak pritisnite i držite dugme za glasovno upravljanje na volanu;

- Aktivirajte bežični ili Bluetooth režim na navigaciji;

- Ne zaboravite da označite „CarPlay u zaključanom režimu“;

Što se tiče konfiguracije vašeg iPhone-a, evo postupka koji treba slediti:

- Idite na „Settings“, zatim „General CarPlay“;

- Kliknite na dostupne automobile i odaberite model vašeg vozila;

Za više informacija jednostavno pogledajte priručnik svog automobila ili Carplay modul ili nas čak kontaktirajte.

 

Povoljne-navigacije.com