Prikaz brzine na Waze

Prikaz brzine na Waze

Prikaz brzine na Waze

Waze je jedna od najpopularnijih aplikacija u oblasti autonomne vožnje. Vozaču nudi detaljnu analizu saobraćajne situacije sa rešenjima koja treba razmotriti ako je potrebno. Međutim, neki ljudi često imaju poteškoća da prikažu brzinu svog vozila na Waze-u. Carplay sada čini ovaj zadatak izvodljivim. Kako to izgleda? Kako to funkcioniše? Ovo su pitanja na koja ćete dobiti odgovore čitajući narednih nekoliko redova ovog članka.

 

PREZENTACIJA WAZE

Ako želite da izbegnete neprijatna iznenađenja na putu, Waze je aplikacija koja vam je potrebna. Pomaže vam tokom vaše avanture na putu i pruža vam detaljan pregled položaja vašeg vozila u odnosu na druge. Ovo vam omogućava da donosite ispravne odluke u realnom vremenu. Ali to nije sve. Sa Waze-om, možete da planirate svoje rute na osnovu saobraćaja. Takođe, daju se mnogi predlozi koji vam omogućavaju da izaberete pravi ulaz na mestima gde ih ima mnogo.

 

FOKUSIRAJTE SE NA CARPLAY APLIKACIJU

Brojne performanse koje nudi ovaj alat čine ga najboljim kopilotom za put. Carplay čini vaš život u vožnji bezbednijim tako što se oslobađa svih stvari koje vam mogu odvratiti pažnju. Uz ovaj tehnološki dragulj, nema potrebe da brinete o svom pametnom telefonu tokom vožnje. Omogućava vam potpuni pristup funkcijama telefona sa displeja vozila. Ovo vam omogućava da brže pristupate omiljenim aplikacijama dok ste u toku.

Uz Carplay, moći ćete da bolje iskoristite posebno Waze. Ranije ste morali da dodirnete svoj telefon na svakom koraku da biste pristupili Waze-ovim funkcijama. Ali, imati glavu u pametnom telefonu tokom vožnje je sinonim za dekoncentraciju i zdravo oštećenje! Carplay će stoga rešiti problem zahvaljujući svojim brojnim prednostima. Zaista, ovaj uređaj će reprodukovati ekran telefona direktno na displeju vozila. Tako možete potpuno bezbedno da pratite svoje putovanje.

 

KAKO WAZE RADI NA CARPLAY?

Aplikacija Waze se lako instalira na Apple Carplay kontrolnu tablu. Ovo omogućava prikaz brzine vašeg automobila. U stvari, sve što treba da uradite je da povežete telefon (iPhone 5 minimum potreban) na interfejs vozila preko USB kabla ili pomoću Bluetooth veze. Kada je veza uspešna, trebalo bi da odete na Apple Carplay interfejs i dodate Waze aplikaciju ako već nije tamo.

Zatim koristite Siri glasovnu komandu za različite zahteve. Ekran osetljiv na dodir je takođe alternativni način kontrole Waze-a na Carplay-u. GPS povezanog iPhone-a će očitati brzinu automobila i preneti je na Carplay uređaj. Nakon ovog novog ažuriranja, više ne rizikujete da izgubite poene na vašoj dozvoli jer će brzinomer postati crven kada prekoračite dozvoljeni nivo ubrzanja.