Pretplata na Coyote Carplay

Pretplata na Coyote Carplay

Pretplata na Coyote Carplay

Kompanije svakodnevno razmišljaju kako bi učinile nešto što može uticati na oblast ljudskog života. Sa razvojem tehnologije i digitalne tehnologije, mnoge stvari koje su nekada bile komplikovane za korisnike postaju sve lakše za upotrebu. Danas je moguće, kao vozač, pomoći sistemima integrisanim u vozila. To je slučaj sa Coyote Carplay.

 

COYOTE, KOJE JE ZNAČENJE?

To je sistem koji je dizajnirala kompanija Coyote GSM za pomoć učesnicima u saobraćaju. Zaista, sistem daje signale upozorenja nakon lociranja opasne zone. To se postiže razmenom informacija između korisnika putem GSM mreže. Mora se reći da je tehnologija pokušala da kombinuje geolokaciju.

Tako vozač ima priliku da se poveže sa kolektivnom inteligencijom zajednice kako bi otkrio prepreke na putu i ​​prijavio ih drugima. Treba reći da je Coyote pomoćnik u vožnji.

Sistem je sada dostupan putem mnogih uređaja, uključujući Apple Carplay. Pre nego što je aplikacija za smernice, Coyote je usluga koja prijavljuje prekoračenje brzine, opasnosti i smetnje. Oslanja se na pretplaćenu i posvećenu zajednicu.

 

KAKO SE PRETPLATITI NA COYOTE CARPLAY?

Coyote je jedna od retkih aplikacija na tržištu koja oporezuje Carplay. Da biste iskoristili njegove usluge, morate se prethodno pretplatiti na paket Coyote Extend kompanije. Košta 10 € mesečno bez obaveze. Ili 100 € godišnje, ali nakon 30-dnevnog probnog perioda i uvodne ponude od 60 € za prvu godinu.

Pretplate se naplaćuju od 13 do 19 evra mesečno za samostalne uređaje Coyote Mini i Coyote Nav⁺ i dalje uzimaju u obzir mobilnu aplikaciju, međutim, bez mogućnosti formule proširenja. Ako pretplatnici žele da iskoriste Carplay, ne plaćaju samo razliku. Oni takođe plaćaju punu cenu za Coyote Extend plan, koji se delimično duplira.

 

ŠTA OČEKIVATI NAKON PRETPLATE?

Kada se pretplatite, posmatramo mešavinu režima karte aplikacije Coyote i interfejsa Carplay različitih drugih aplikacija za navođenje. Vidimo karakterističan dizajn piktograma i mapa Here. Takođe, generički Apple interfejs za izbor bilo koje destinacije, uključujući prikaz statusne trake: vreme dolaska, udaljenost i preostalo vreme.

Pored toga, Coyote prikazuje ograničenje brzine, kao i trenutnu brzinu. Ovo je prikazano na brojaču koji u slučaju viška prelazi iz zelenog u crveno. Tu je i skauting bar: broj, minimalna udaljenost i ocena poverenja korisnika ispred vas.

Takođe postoji dugme za signalizaciju privremene opasne zone ili ometanja zajednice. Upozorenja se prikazuju na mapi. Sve ovo je praćeno oznakama na četiri četvrtine svakog područja. Coyote Carplay čini bitnu stvar u zaštiti života korisnika.

Preuzmite aplikaciju Coyote za Carplay ovde.