Pregled Carlinkit adaptera

Pregled Carlinkit adaptera

Pregled Carlinkit adaptera

Apple Carplay nas prati na našim putovanjima sa neuporedivom lakoćom korišćenja. U ovom članku ćemo videti koliko Carlinkit adapter zaista vredi 2022. godine na vozilima koja su već opremljena Apple Carplay-om.

 

ŠTA JE APPLE CARPLAY?

Firma iz Cupertina je 2016. godine kreirala veoma poznati Apple Carplay sistem integracije kontrolne table. Zahvaljujući ovom poslednjem, konačno možemo da pronađemo sve najbolje aplikacije našeg iPhone-a direktno na originalnom ekranu našeg vozila, kao što su poruke, pozivi, GPS aplikacije kao što su Waze, Maps, Google Maps, ili Spotify i Deezer, ... proizvođača BMW sa sedištem u Minhenu, svi drugi brendovi automobila imaju Apple Carplay, što znači da morate da priključite svoj USB kabal direktno između vozila i vašeg iPhone-a da biste konačno mogli da uživate u Apple Carplay-u.

 

ŠTA JE CARLINKIT ADAPTER?

Carlinkit adapter je bio prvi na tržištu. To je mala kutija sa USB kablom koji se uključuje u originalni USB port vašeg vozila, tačno tamo gde uključite svoj iPhone da biste imali Apple Carplay. Bez obzira da li vozite Volkswagen Golf, Seat ili Mercedes, mnogi brendovi su kompatibilni sa ovim alatom. Jednostavan za upotrebu, jeftin, nudi odlične karakteristike za svoju cenu. Zahvaljujući njegovom automatskom povezivanju, konačno ćete moći da uživate u Apple Carplay-u bežično, odnosno više nećete morati da priključujete USB, sada će se povezati preko Bluetooth-a.

Dostupan na Amazonu za nešto više od 90 evra, brzo je postao jedan od vodećih proizvoda u kategoriji automobila.

Ove glavne prednosti su:
_ plug and play uređaj
_ automatsko povezivanje
_ 1 godina garancije

ZAKLJUČAK

Carlinkit adapter ima samo jednu funkciju, da pretvori žičanu vezu u nežičnu što se tiče Apple Carplay-a. Nije kompatibilan sa Android Auto-om, možda će ovaj uređaj jednog dana biti kompatibilan sa Google-om. Nastaviće se. Ipak, ako i dalje želite najbolju tehnologiju u pogledu adaptera, naš Canbus uređaj će vam omogućiti da imate Apple Carplay bežično, ali i da uživate u svim aplikacijama kao što su Netflix, Youtube,...