Prednosti prednje kamere

Prednosti prednje kamere

Prednosti prednje kamere

Instalirana na komandnoj tabli automobila ili na vetrobranskom staklu, prednja kamera može biti korisna samo za vozača. Ali koje su stvarne koristi imati kameru na komandnoj tabli u vašem automobilu? Preispitujemo situaciju!

 

Odličan zaštitini dodatak

U slučaju sudara, video zapis snimljen ugrađenom kamerom na komandnoj tabli može biti veoma koristan za rasvetljavanje onoga što se zaista dogodilo. Takođe je odličan zaštitni pribor u slučaju namerno izazvanih nezgoda.

Vozač može čak i da ostavi kameru uključenu dok je vozilo parkirano. Ako je automobil parkiran za vreme nesreće, kamera vam omogućava da vidite šta se dogodilo i lako prepoznate nepromišljene osobe preko njihovih registarskih tablica.

 

Prednja kamera za manje troškove osiguranja

Da biste vozili u miru, toplo se preporučuje da u vozilo instalirate prednju kameru. To je dodatak koji vam omogućava da u realnom vremenu vidite sve što se događa oko vas.

Pored toga, osiguravači veruju vozačima koji imaju ovaj alat u svom vozilu. Zašto im veruju? Jer kamera čini vozača poslušnim za volanom. Rezultat: manje nezgoda i osiguravajuća društva mogu biti samo tiha.

 

Neophodno sredstvo za roditelje

Roditelji koji pozajmljuju svoje vozilo svojoj deci treba da instaliraju kameru na komandnu tablu. Zašto bi to radili? Da biste saznali kako voze tinejdžeri, kako se ponašaju za volanom ... ili ako ima neočekivanih putnika u automobilu.

Podsećanja radi, neki modeli su opremljeni GPS funkcijom koja omogućava roditeljima da znaju lokaciju svog tinejdžera u realnom vremenu.

 

Snimite uspomene sa putovanja

Ako ste navikli na putovanja, kamera na komandnoj tabli takođe vam omogućava da snimate zabavne trenutke i uspomene koje možete da pregledate u bilo kom trenutku. Da biste to uradili, najbolje je odabrati model visoke rezolucije.

Imajte na umu da prednja kamera košta između 60 i 200 evra. Postoji po jedna za svaki budžet!

Otkrijte našu prednju kameru koja se može integrisati u sva vozila za samo 45 evra: link.