Prednosti indukcionog punjača za Audi A6 i A7

Prednosti indukcionog punjača za Audi A6 i A7

Prednosti indukcionog punjača za Audi A6 i A7

Da biste napunili pametni telefon na svom Audiju A6 ili A7, nema ništa bolje od odlučivanja za indukcioni punjač. Ovaj uređaj je sve više prisutan u automobilima, i to nije bez razloga. Otkrijmo glavne prednosti ovog bežičnog punjača.

 

ZAŠTO INDUKCIONI PUNJAČ ZA AUDI A6 I A7?

Da biste punili telefon na bordu, neophodno je da uvek imate kabal u automobilu ili da ga stavite u torbu, znajući da ga uvek morate priključiti svaki put kada ste na bordu, što nije korisno. Da bi se sve ovo izbeglo, indukcioni punjač je savršeno rešenje. Ovaj uređaj vam omogućava da vozite mirno.

Ako se odlučite za ovu vrstu bežičnog punjača, takođe je moguće pustiti telefon da se puni tokom telefonskog razgovora sa spikerfonom.

Prednosti indukcionog punjača u automobilu su sve veće i veće. Zbog toga se prodaja ovog uređaja neprestano povećava širom sveta.

 

ODABERITE SVOJ INDUKCIONI PUNJAČ

Odabir indukcionog punjača za Audi A6 i A7 nije lak zadatak. Da biste bili sigurni da ste napravili pravi izbor, treba uzeti u obzir nekoliko važnih tačaka:

- Brzina punjenja: za brzo punjenje pametnog telefona najbolje je da se odlučite za model kapaciteta punjenja više od 10 wati.

- Izvor napajanja: odaberite model koji se uključuje u OEM utičnicu.

- Broj uređaja koji se pune: većina modela dostupnih na tržištu može istovremeno puniti jedan pametni telefon.

- Dizajn: Da biste poboljšali estetiku svog Audija, odaberite punjač koji odgovara njegovoj boji.

Ako tražite bežični indukcioni punjač za vaš Audi A6 ili A7, model dostupan u našoj internet prodavnici stvoren je za vas! Pored pristupačne cene, jednostavan je za instalaciju.