Prednosti indukcionog punjača BMW F30

Prednosti indukcionog punjača BMW F30

Prednosti indukcionog punjača BMW F30

Poslednjih godina mnogi vozači ugrađuju indukcione punjače u svoje automobile, posebno u BMW F30. Pa, zašto u ovom vozilu nemačke marke treba imati indukcioni punjač? Koje su njegove prednosti?

 

LAKO UGRADITE PUNJAČ

Indukcioni punjač je vrlo lako instalirati u BMW F30, posebno kada odaberete bežični model. Za instalaciju vam neće trebati profesionalac. Zašto? Jer nema kablova za presecanje. Uređaj se uključuje u OEM utičnicu.

Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, odlučite se za indukcioni punjač Plug & Play.

 

ODLIČNO REŠENJE ZA PUNJENJE TELEFONSKE BATERIJE

U BMW-u F30 moguće je napuniti bateriju pametnog telefona uključivanjem USB kabla u utičnicu upaljača. Ali za veću udobnost na bordu, nema ništa bolje nego imati indukcioni punjač. Na taj način, gde god putovali, nećete morati da nosite kabal u automobilu.

Indukcioni punjač BMW F30 čini putovanje lakim i bezbrižnim. Kada vozač uputi poziv spikerfonom, može pustiti da se pametni telefon puni.

Imati ovaj sistem u BMW-u znači da više nećete priključivati ili isključivati telefon. Punjač može da se ugradi u automobilski upaljač za cigarete ili USB utičnicu. Samo treba da odaberete model prilagođen modelu automobila.

Bez obzira na marku vašeg pametnog telefona (iPhone, Samsung, Xiaomi itd.), Indukcioni punjač će učiniti trik. Puni bateriju svih telefona kompatibilnih sa ovom tehnologijom.

Podsećanja radi, indukcioni punjač je ugrađen u BMW F30 u „Plug & Play“. Instalira se na mestu džepa za nekoliko minuta.

Ali budite oprezni! Izbor indukcionog punjača BMW F30 mora biti obavljen pažljivo. Na Povoljne-navigacije pružamo vam bežični model po najboljoj ceni na tržištu.