Prednosti bežičnog indukcionog punjača za Audi A3/S3

Prednosti bežičnog indukcionog punjača za Audi A3/S3

Prednosti bežičnog indukcionog punjača za Audi A3/S3

Na tabli Audija A3 ili S3 ništa nije bolje nego imati indukcioni punjač za brzo punjenje pametnog telefona bez kablova. Jednostavno stavite mobilni telefon na kolevku i gotovi ste. Ali koje su stvarne prednosti bežičnog indukcionog punjača? Mi objašnjavamo!

 

BEŽIČNI INDUKCIONI PUNJAČ: PREDNOSTI

Instaliranje bežičnog indukcionog punjača u vaš Audi A3 nudi nekoliko prednosti. Pre svega, ova oprema je vrlo jednostavna za upotrebu. Vozač jednostavno postavlja svoj pametni telefon na podnožje kolevke i punjenje počinje automatski. Ne morate više da priključujete ili isključujete mobilni telefon prilikom ulaska ili izlaska iz vašeg Audija. Ovo vozačima daje udobnost koju očekuju.

Pored toga, vozači mogu isključiti i uključiti telefon tokom punjenja. Štaviše, magija magnetne indukcije puni telefon u rekordnom vremenu.

Da biste koristili ovu dodatnu opremu, imajte na umu da vaš pametni telefon mora biti kompatibilan sa Qi tehnologijom indukcionog punjenja.

 

KOJI BEŽIČNI INDUKCIONI PUNJAČ JE ZA VAŠ AUDI A3?

Izbor bežičnog indukcionog punjača za vaš Audi A3 nije improvizovan! Doduše, na tržištu je sve više modela, ali je teško pronaći pravi.

Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, a posebno prevare koje su sve više prisutne na mreži, jednostavno se odlučite za indukcioni punjač dostupan u našoj internet prodavnici. Specijalno je dizajniran za Audi A3 8V od 2014. do 2019. godine.

Odabir našeg indukcionog punjača je da na tabli imate dodatnu opremu za punjenje pametnog telefona bez kabla. Ne brinite! Nema kablova za rezanje. Oprema se priključuje na OEM utičnicu za nekoliko sekundi.

Imajte na umu da je isporuka našeg bežičnog indukcionog punjača besplatna. Pa zašto to ne iskoristiti?