Prednosti Android 10 navigacije

Prednosti Android 10 navigacije

Prednosti Android 10 navigacije

Poslednjih godina mnogi vozači više vole da u svoj automobil instaliraju Android navigaciju. U stvari, to je jedan od modela koji stručnjaci najviše preporučuju. Da biste bili sigurni da ste izabrali pravu opremu, poželjno je odabrati Android 10 navigaciju za automobil. Objasnićemo zašto!

 

Najbolji operativni sistem

Prema stručnjacima, Android 10 je među najboljim operativnim sistemima koji se nalaze na navigaciji ugrađenoj u automobil. To je Operativni Sistem koji vozačima nudi mnoge prednosti. Zbog toga mnogi ljudi biraju Android 10 navigaciju.

 

Naprednija GPS navigacija

Kada je GPS navigacija u pitanju, Android 10 navigacijapodržava Sygic, IGO, Kudos, Google Maps i tako dalje. Kao šlag na na tortu, čak podržava i glasovno navođenje. Ko može bolje?

Vozači koji odaberu ovu opremu imaju izbor između 2D ili 3D navigacije na mapi. Oni čak mogu da koriste svoj GPS dok slušaju muziku ili surfuju Internetom.

 

Ostale prednosti Android 10 navigacije

Pored gore pomenutih prednosti navigacije Android 10, oprema nam nudi i mnoge karakteristike. Savršeno se uklapa u komandnu tablu znajući da se njegova instalacija i povezivanje vrši za nekoliko sekundi.

Pored toga, vozač može slušati radio i audio sadržaj putem nekoliko medija: USB, SD kartica, CD i DVD plejera. Imajte na umu da neki modeli imaju unutrašnju memoriju.

Uređaj je takođe opremljen Bluetooth modulom za bezbedno upućivanje i primanje poziva i bez ikakvih intervencija na mobilnom uređaju. Pored toga, većina modela je opremljena Wi-Fi mrežom jer rade na Androidu 10. Takođe možete surfovati Internetom putem Google Chrome-a ili preuzeti Android aplikacije kao što su Waze, Google Maps, Deezer, Facebook, Napster itd.

Treba napomenuti da su neke vrhunske Android 10 navigacije opremljene sa dve kamere, jednom zadnjom i jednom kamerom na komandnoj tabli, RDS radiom, funkcijom Mirror Link i sa još mnogo toga.