Praktičan vodič za izbor navigacije

Praktičan vodič za izbor navigacije

PRAKTIČAN VODIČ ZA IZBOR NAVIGACIJE

Izbor navigacije nije lak zadatak! Da biste bili sigurni da ste naručili pravi model, postoje neki važni kriterijumi koje treba uzeti u obzir. Pravimo akcije!

 

Izbor navigacije od 1 DIN ili 2 DIN?

Pojednostavljeno, oznaka 1 DIN ili 2 DIN jednostavno se odnosi na format navigacije. Da biste u vozilu imali veliki ekran i da biste se lako kretali kroz razne menije, preporučljivo je odabrati GPS navigaciju od 2 DIN (Double DIN). Naravno, neki automobili ne mogu da prime ovu vrstu uređaja, ali postoje neki modeli koji se mogu montirati i imati motorizovani ekran.

 

Izvor zvuka

Kada birate navigaciju, važno je odrediti izvor zvuka: CD, radio, USB stick, SD karticu itd. Imajte na umu da neke navigacije čak omogućavaju vozaču da poveže pametni telefon sa kontrolnom tablom.

Bez obzira koju vrstu medija ćete slušati, pronaći ćete navigaciju koja odgovara vašim potrebama.

 

Povezivost

Izbor navigacije takođe zavisi od njene povezanosti. Da biste bili sigurni da ste napravili najbolji izbor, odlučite se za model koji vam omogućava da koristite ekran pametnog telefona za upravljanje navigacijom. Na taj način, telefon postaje ekran osetljiv na dodir automobilske navigacije, da tako kažemo.

Imajte na umu da neki stereo uređaji imaju Apple CarPlaiy, tehnologiju koja omogućava iPhone-u da se preko USB kabla ili bežično poveže na dodirni ekran kontrolne table. Ovaj sistem takođe omogućava vozaču da koristi glasovnog asistenta Siri za slanje tekstualne poruke, slušanje muzike itd.

 

Tip GPS-a

Budući da je u pitanju navigacija za automobile posvećena GPS navigaciji, izbor mora biti pažljiv, posebno ako ste navikli na redovnu vožnju. GPS mora biti ažuriran, lak za upotrebu ... i imati sve što je potrebno za snalaženje.

Imajte na umu da vam najnovija generacija navigacija omogućava instaliranje GPS aplikacija, kao što su Waze, Google Maps itd.

Posetite našu prodavnicu da biste otkrili naše proizvode!