PCM 3.1 moje Panamere se ne uključuje, šta da radim?

PCM 3.1 moje Panamere se ne uključuje, šta da radim?

PCM 3.1 moje Panamere se ne uključuje, šta da radim?

Stavili ste ključ u kontakt i PCM 3.1 vašeg Porsche Panamere i on se ne uključuje? Pokušali ste da rešite problem, ali on nije rešen? Ne brinite! Došli ste na pravo mesto. Hajde da zajedno saznamo kako da rešimo problem. Idemo !

 

Proverite izvor kvara!

Ako se PCM 3.1 vašeg Porsche-a ne uključi, preporučuje se da prvo proverite da li su kablovi pravilno povezani. Ali pre ispitivanja kablova, pokušajte da izvadite ključ i vratite ga u kontakt. Obično se PCM automatski uključuje čim se uključi kontakt.

I dalje se ne uključuje? Pokušajte da uklonite osigurač sa PCM-a, sačekajte nekoliko minuta i vratite ga ponovo.

Još uvek ništa? Vreme je da uklonite PCM 3.1 sa Panamere da biste proverili veze. Ako se ne upali, pokušajte da promenite osigurač. Može biti oštećen.

Problem ponekad dolazi zbog loše urađene ispravke firmvera. Ako je to slučaj, imajte na umu da samo morate da vratite CD sa ažuriranjem da biste ponovo instalirali ažuriranje, dostupno u Porsche-u za oko 800 evra.

PCM se i dalje ne uključuje i ne znate šta da radite? Dva su moguća rešenja: pozovite stručnjaka da ga popravi ili zameni kvalitetnom navigacijom.

 

Zamenite PCM 3.1 našom navigacijom

Pokušali ste sve, ali PCM 3.1 vaše Panamere i dalje se ne uključuje? U ovom slučaju je neophodno zameniti navigaciju u automobilu. Upozorenje! Izbor navigacije nije laka stvar.

Da biste bili sigurni da ste napravili najbolji izbor, odaberite našu Porsche Panamera navigaciju zatvorenih očiju. Ovaj model je kompatibilan sa vozilima od 2010. do 2016. godine.

Naša navigacija opremljena je sistemom Android 10.0, ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije, Bluetooth-om, USB-om, SD-om .... Takođe i Apple Carplay-om.

Imajte na umu da je našu navigaciju lako instalirati. Samo je priključite u originalni kabal vozila i to je to!