Originalni bežični Apple Carplay

Originalni bežični Apple Carplay

Novo u Apple Carplay-u: bežični Carplay

Poslednjih godina CarPlay se malo promenio. Među novim funkcijama su novi model komandne table, nova aplikacija Kalendar i podrška za Siri za navigacione aplikacije. Jedna od njegovih najupečatljivijih novih karakteristika je bežični CarPlay.

 

Kako funkcioniše bežični Carplay

Da li ste se umorili od nemogućnosti uživanja u CarPlay-u zbog nedostatka USB kabla? Od sada će Appleov sistem za carplay raditi bežično. Nije potrebno uvek priključivati USB kabal u automobil kako biste uživali u svim pogodnostima korišćenja Apple CarPlay-a.

Za razliku od originalnog CarPlay, ova nova verzija se povezuje sa USB-om vašeg automobila. U stvari, zasnovan je na sistemu PLUG and PLAY. Međutim, da biste bežično uživali u Apple CarPlay-u, vaše vozilo mora biti kompatibilno sa originalnim Apple CarPlay-om.

Zaista, originalni bežični CarPlay kompatibilan je sa sledećim automobilima, marke VW, Lincoln, Ram, GMC, Acura, Audi, Bentley, Cadillac, Ferrari, Mercedes, Subaru, Volvo, Seat, Opel, Porsche, Jaguar, Jeep, Lexus, Maserati, Honda, Volkswagen...

Naručite svoj bežični CarPlay i dobićete besplatnu poštarinu. Možete nas kontaktirati direktno na Povoljne-navigacije.com

 

Zašto naručiti bežični Carplay na Povoljne-navigacije?

Povoljne-navigacije su stručna stranica za prodaju CarPlay sistema za Audi, BMV, Mercedes ,Porsche... Na našoj web stranici plaćanje je sigurno. Zapravo, imamo zaštitni mehanizam i SSL šifrovanje koje pruža Strippe, aplikacija za plaćanje. Imate mogućnost izbora između korišćenja kreditne kartice, Visa ili MasterCard kartice. Ako i dalje sumnjate, koristite PayPal uslugu.