Novi Audi Q4 Sportback bez Carplay-a: da, postoji!

Novi Audi Q4 Sportback bez Carplay-a: da, postoji!

Novi Audi Q4 Sportback bez Carplay-a: da, postoji!

Divovi automobilske industrije iz dana u dan nastoje da potrošačima obezbede vozila koja im mogu olakšati život. Kompanija je upravo predstavila potpuno novi Audi e-tron Q4 Sportback sa četiri prstena. Opremljen je karakteristikama koje oduzimaju dah i koje su mu stekle određenu reputaciju na tržištu. Iako su svi noviji modeli vozila opremljeni Carplay alatom za povezivanje, Sportback nije u skladu sa pravilom. U ovom članku saznajte kako je to zaista.

 

PREDSTAVLJAMO AUDI Q4 SPORTBACK

Ovaj potpuno električni SUV na tržištu je od sredine juna. To je model koji zadovoljava sve vaše potrebe, dok nadmašuje mnoge druge automobilske opreme. Audi Q4 Sportback se ističe svojom svestranošću i njegova upotreba savršeno ispunjava očekivanja mnogih. Dakle, kako izgleda ovaj automobilski podvig?

 

Vrhunski dizajn za zasluženu udobnost

Ono što se primeti na prvi pogled na ovom vozilu je njegov dizajn. Zaista, sa Q4 Sportback e-tron, nemačka kompanija poboljšava estetski imidž svojih električnih modela. Pre svega, spoljašnjost vozila nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Vredi napomenuti impresivne linije karoserije koje su predstavljene pažljivo i precizno. Veliki točkovi, mišići, prepusti i mnogi drugi dizajnirani su u najboljim uslovima. Što se tiče površina vozila, one su jasne i veoma čiste, dok je avangardni stil jasno svojstven brendu. Jednom rečju, ovaj automobil ima dizajn koji ga smatra uređajem koji  kao da je sišao sa neba.

 

Karakteristike koje prkose hronici

Ono što ovaj SUV čini tako odličnim je to što nudi potpuno novo iskustvo vožnje. Lokalne emisije ne postoje za superiorne mogućnosti. Ima moćan domet koji mu omogućava da pređe preko 520 kilometara sa jednim punjenjem baterije. A za samo deset minuta može se napuniti da pređe oko 130 kilometara. Što se tiče elektromobilnosti, ovo je vozilo koje najbolje odgovara vašim potrebama. Veoma praktičan u svim okolnostima, Q4 Sportback je opremljen veoma sofisticiranom tehnologijom. Poseduje kontrolnu tablu koja vam omogućava da uživate u veoma naprednom infotainment sistemu. Uz pomoć centralnog ekrana osetljivog na dodir, imaćete koristi od vođene pomoći da kombinujete vožnju i udobnost.

 

AUDI Q4 SPORTBACK BEZ CARPLAY-a: ŠTA JE TO?

Cilj brenda je veoma jednostavan: ponuditi električno vozilo koje stoji samostalno. Više nije tajna da je Carplay alat koji obezbeđuje optimalnu kontrolu vašeg automobila. To je savršen kompromis za uživanje u autonomnoj vožnji dok radite druge stvari. Q4 Sportback ima sve funkcije koje su vam potrebne da vaš automobil radi nesmetano. Ima ugrađeni ekran koji ima istu funkcionalnost kao i Carplay. Međutim, u zavisnosti od vaših potreba, Apple Carplay uvek možete da koristite bežično. Sve u svemu, Q4 Sportback je 100 posto autonoman da, ali vas ne sputava u vašim izborima.

Ukratko, Audi Q4 Sportback se uklapa u vaš svakodnevni život i čini ga udobnijim. S obzirom na njegove izuzetne kvalitete, jasno je da je to vozilo budućnosti.