Navigacije kompatibilne sa Iphoneom

Navigacije kompatibilne sa Iphoneom

Navigacije kompatibilne sa Iphoneom

Vozači koji koriste iPhone uvek traže navigaciju kompatibilnu sa njihovim pametnim telefonom. Pa, koju navigaciju odabrati? Pronađimo zajedno najbolje navigacije kompatibilne sa iPhoneom. Idemo!

 

Carplay navigacija

Popularni među iOS entuzijastima, CarPlay navigacija opremljena je Appleovim multimedijalnim sistemom i omogućava vozačima da bezbedno uživaju u svom iPhoneu tokom vožnje.

Jednostavno rečeno, CarPlay sistem vam omogućava da svoj iPhone povežete sa radiom putem USB kabla, Bluetooth-a ili Wi-Fi-ja. On nudi mogućnost primanja i prenosa poziva, razmene poruka itd. Opremljen je i kompletom za korišćenje bez upotrebe ruku, koji vozačima nudi izuzetan kvalitet komunikacije.

Apple CarPlay je opremljen Siri glasovnom komandom, omogućavajući vozaču da oslobodi ruke i koncentriše se na put.

 

Sony XAV-AX100

Bez sumnje, Sony XAV-AX100 je najbolja navigacija za automobile koja je kompatibilna sa iPhoneom. Brend Sony nudi nam navigaciju odličnog kvaliteta. Uređaj nudi izvanredan kvalitet zvuka, upravljanje glasom, navigaciju pomoću Apple CarPlay-a ... Sve na ekranu osetljivom na dodir od 16,3 cm. Tako vozač može da uživa u prednostima svog iPhone-a na ovom ekranu.

Predstavljajući XAV-AX100 na tržište, Sony nudi navigaciju koja se fokusira na sigurnost vozača, jasnoću zvuka i jednostavnost upotrebe. Odabir ove navigacije znači iskorišćavanje odličnog dual-DIN audio-video centra.

 

AVIC-F88DAB iz kompanije Pioneer

Ako tražite vrhunsku iPhone kompatibilnu navigaciju, preporučujemo vam da odaberete AVIC-F88DAB kompanije Pioneer. To je višenamenski uređaj koji poboljšava vožnju.

Navigacija je opremljena 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir, MOSFET pojačalom od 4 x 50 W i integrisanim navigacionim sistemom "Navigation Europe".

Navigacija je kompatibilna sa Apple CarPlay-om. Ovo omogućava vozaču da koristi Mape, upućuje pozive, sluša muziku, pristupa porukama itd. Potrebna je samo reč ili gest da odabere željenu funkciju!

Imajte na umu da je AVIC-F88DAB jednostavan za instalaciju. Odabir ovog uređaja znači vožnju bez ometanja i uživanje u nekoliko karakteristika vašeg vozila.

Ako ipak želite otvoreniji sistem, kada govorimo o instalacijama aplikacija, pozadinama, višestrukom prilagođavanju, naša web stranica je stvorena za vas, navigacija po izboru ovde.