Navigacija Volkswagen Polo: najpovoljnija

Navigacija Volkswagen Polo: najpovoljnija

Navigacija Volkswagen Polo: najpovoljnija

Otkako je prvi Volkswagen Polo predstavljen na tržištu, ovo vanvremensko vozilo nastavilo je da privlači veliki broj vozača, pogotovo jer su najnoviji modeli znatno evoluirali u pogledu motora i snage. Za veću udobnost na bordu, Povoljne-navigacije nude vam vrlo kvalitetnu navigaciju Volkswagen Polo. Nema straha! Njegova cena prkosi celoj konkurenciji.

 

Najbolja navigacija Volkswagen Polo

Povoljne-navigacije nude vam navigaciju sa svim funkcijama koje možete da zamislite da biste poboljšali udobnost na vašem Volkswagen Polo. Opremljen operativnim sistemom Wince, uređaj nudi vozačima veoma prijatan interfejs, znajući da ima 6,5-inčni HD ekran osetljiv na dodir. Takođe uključuje Bluetooth, koji omogućava vozačima da povežu pametni telefon kako bi slušali omiljenu muziku, upućivali i primali pozive, koristili GPS itd.

Što se tiče svestranosti, rado ćete uživati u nekoliko opcija kao što su kompatibilnost sa komandama na volanu, pristup Internetu preko 3G tastera, Dual Zone, RCA video ulaz za kameru za vožnju unazad itd., A da ne pominjemo vezu MirrorScreen.

 

Pametna navigacija u vašem Volkswagenu

Nudimo vam pametnu navigaciju koja će vas sigurno obradovati! Ima sve opcije koje su vozaču potrebne za bezbednu vožnju, dok sluša muziku i / ili radio, upućuje i prima pozive, kreće se GPS-om itd.

A dobra vest je da je naš tim već testirao ovaj uređaj koji ispunjava sve zahteve kvaliteta. A dobra vest je da je garancija 2 godine. Šta se više može tražiti?

Podsećanja radi, ova navigacija je kompatibilan sa mnogim modelima Volkswagena, uključujući Amarok od 2010, Beetle od 2011, Caddy od 2004, Eos od 2006, Jetta MK5 od 2005 ... i Polo V 6R od 2009.

Da biste otkrili našu navigaciju Volkswagen Polo, ne ustručavajte se posetiti našu internet prodavnicu! Pronaći ćete i drugu dodatnu opremu, kao što su prednja i zadnja kamera, ožičenje, adapter itd.