Navigacija Volkswagen Passat : dobra navigacija za put

Navigacija Volkswagen Passat : dobra navigacija za put

Navigacija Volkswagen Passat : dobra navigacija za put

Za veću udobnost na vašem Volkswagen Passatu, ništa nije bolje od instaliranja dobre navigacije. Izbor ovog uređaja mora biti obavljen pažljivo! Povoljne-navigacije vam pružaju navigaciju opremljenu svim funkcijama. Jednostavno se instalira, a njena cena prkosi svakoj konkurenciji. Reći ćemo vam više!

 

Navigacija prilagođena vašem Volkswagen Passatu

Odabir navigacije za vaš Volkswagen Passat nije nešto što se može učiniti na trenutak! Da biste bili sigurni da u rukama imate vrhunski uređaj, odlučite se za našu GPS navigaciju zatvorenih očiju! Sigurno će vam se svideti.

Ova navigacija je opremljena Wince OS-om i 6,5-inčnim ekranom osetljivim na dodir, koji vozačima nudi veoma prijatan interfejs, poput ekrana pametnog telefona. Pored toga, opremljen je GPS navigacionom mapom. Uređaj takođe ima USB i mikro SD karticu, CD / DVD pogon i kompatibilan je sa komandama na upravljaču.

 

Čvrsta navigacija Volkswagen Passat

Naša navigacija nikoga neće razočarati! Pažljivo su je dizajnirali profesionalci, što nam omogućava da kupcima ponudimo opremu napravljenu da traje.

U pogledu najnovije generacije, ova oprema je opremljena svim neophodnim funkcijama u vozilu. Ima internu memoriju za čuvanje do 12 audio CD-a kao virtuelni CD čitač, RCA video ulaz za kameru za vožnju unazad ... i MirrorScreen vezu.

Navigacija je kompatibilna sa originalnim komandama na upravljaču, ima funkciju Dual Zone i integrisani Bluetooth. A dobra vest je da je ovu navigaciju lako instalirati.

Odabirom ove navigacije imate garanciju da ćete iskoristiti mnoštvo funkcija na vašem Volkswagen Passatu. Nemoguće je ne pasti pod čaroliju ovog uređaja!

Imajte na umu da je naša navigacija kompatibilna sa velikim brojem modela, kao što su Volkswagen Passat B6 3C od 2005. do 2010. godine, Passat B7 od 2011. godine, Passat CC od 2008. godine itd. Da biste saznali više, pogledajte našu internet prodavnicu!