Navigacija Tesla Style za Ford Mustang?

Navigacija Tesla Style za Ford Mustang?

Zašto odabrati navigaciju Tesla Style?

Vlasnicima Ford Mustanga često je teško da odaberu pravu navigaciju za svoje vozilo. Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, toplo se preporučuje da se odlučite za navigaciju opremljenu ekranom Tesla Style. Zašto odabrati takav model? Preispitujemo situaciju!

 

Veliki ekran Tesla Style

Za Ford Mustang ništa ne nadmašuje navigaciju Tesla Style. Nemoguće je ne pasti pod čaroliju ovog uređaja!

Navigacija ima veliki 10,4-inčni HD ekran, omogućavajući vozačima da uživaju u svim vrstama audio i video zabave. Kontrole i meniji se prikazuju na istom interfejsu. Ukratko, vozač će imati čitav niz različitih formata zabave u svom Ford Mustangu.

 

Optimalna GPS navigacija

Navigacija Tesla Style opremljen je GPS Evropom navigacionom mapom. Ne brinite! Radi bez internet veze. Ovaj model takođe omogućava pristup Play Store za preuzimanje GPS aplikacija kao što su Waze, Google Maps, Sygic itd. A kao šlag na torti, ova navigacija dizajniran za Ford Mustang opremljen je funkcijom Dual ZONE. Drugim rečima, GPS glasovna najava ne ometa trenutne aktivnosti vozača. Na primer, kada slušate muziku, zvuk se utišava, ostavljajući GPS prednost.

 

Ostale funkcije navigacije Tesla Style

Navigacija Tesla Style kompatibilan je sa originalnim komandama na upravljaču. Takođe je kompatibilan sa CarPlay, jer zadržava prednji / zadnji ekran brzine kamere. Na primer, za kameru za vožnju unazad, jednostavno je povežite sa RCA video ulazom stanice. Ekran je automatski.

Dakle, ova navigacija može više? Povoljne-navigacije vam nude Tesla Style GPS Android 9.0 Ford Mustang navigaciju po najboljoj ceni na tržištu. Da biste saznali više, ne oklevajte i posetite našu internet prodavnicu!