Navigacija sa CD čitačem : reprodukcija multimedijalnih datoteka

Navigacija sa CD čitačem : reprodukcija multimedijalnih datoteka

Navigacija sa CD čitačem : reprodukcija multimedijalnih datoteka

Kao što mu samo ime govori, navigacija sa CD čitačem koristi se za reprodukciju muzičkih datoteka sačuvanih na CD-u. Tako vozač može slušati muziku stavljajući svoj omiljeni CD navigaciju. Pored toga, ovaj uređaj je vrlo praktičan, jer vam omogućava da prelazite sa jednog CD-a na drugi pritiskom na dugme.

 

Vrste navigacija sa CD čitačem

Na tržištu postoje dve vrste navigacije sa CD čitačem:

- Udaljeni CD čitač ovo je uređaj koji se može postaviti bilo gde u automobilu, kao što je na primer dno sedišta. Na tržištu postoje modeli prilagođeni bilo kojoj marki automobila.

- CD čitač na komandnoj tabli: Ovaj uređaj se može instalirati direktno u navigaciju. Veoma je praktično, jer vozaču neće biti potrebno da gleda ispod sedišta da bi promenio diskove. Imajte na umu da instalacija ovog tipa CD čitača zahteva modifikaciju komandne table.

Da biste bili sigurni da ste u svom vozilu naručili najbolju navigaciju sa CD čitačem, pogledajte Povoljne-navigacije! Naša internet prodavnica vam nudi modele koji vam omogućavaju da virtuelno menjate CD-ove i pristupate im putem interne memorije navigacije. Na ovaj način ćete u rukama imati hiljade pesama.

 

Zašto navigacija sa CD čitačem?

Odluka za navigaciju sa CD čitačem garancija je za nekoliko prednosti:

- Zaštita od udara: navigacija pomaže u sprečavanju preskakanja CD-a kada vozač vozi po neravnom terenu.

- Podrška za više audio kodeksa: Ovaj tip navigacije dizajniran je da podržava više formata: MP3, WMA, AAC itd.

- Kompatibilnost sa CD-RV: Navigacija sa CD čitačem može reprodukovati bilo koju vrstu audio CD-a. Imajte na umu da CD uređaji ne mogu reprodukovati CD-e kreirane pomoću CD rezača.

Upozorenje! Navigacija sa CD čitačem mora biti prilagođen vašem vozilu. Pored toga, moraćete da birate između udaljenog CD čitača i CD čitača na komandnoj tabli.