Navigacija Opel Corsa D : uživajte u svojoj muzici u svom vozilu

Navigacija Opel Corsa D : uživajte u svojoj muzici u svom vozilu

NAVIGACIJA OPEL CORSA D: UŽIVAJTE U SVOJOJ MUZICI U SVOM VOZILU

Svakako možete da priključite USB stick u navigaciju ili da koristite CD za slušanje muzike u svojoj Opel Corsi D, ali da biste uživali u svojim omiljenim melodijama, nema ništa bolje nego imati navigaciju u automobilu. Ovaj uređaj nudi vozačima sve više i više funkcija. Bacimo pogled!

 

Slušajte svoje omiljene pesme na navigaciji!

Navigacija je opremljena LED ekranom osetljivim na dodir, koji omogućava vozaču da vidi sve informacije na kontrolnoj tabli. Ali da biste više uživali u svojoj muzici u svojoj Opel Corsi, preporučljivo je odabrati navigaciju sa ekranom visoke rezolucije.

Navigacije su (gotovo) sve kompatibilne sa CarPlay tehnologijom, koja omogućava vozačima da slušaju muziku instaliranu na njihovom iPhone-u ili iPad-u. Jednostavno povežite mobilni uređaj sa navigacijom putem USB ili Bluetooth kabla.

Neke navigacije su takođe kompatibilne sa komandama na upravljaču. Ovi modeli omogućavaju vozaču da muziku sluša sa rukom na volanu i pogledom na put. Ne moraju da dodiruju pametni telefon ili ekran navigacije. Šlag na torti, čak može da koristi glasovnog asistenta da bira muziku koju ćete slušati.

 

Koju navigaciju za Opel Corsu odabrati?

Da biste uživali u svojoj omiljenoj muzici u automobilu, treba pažljivo odabrati navigaciju za Opel Corsu. Pored cene, treba uzeti u obzir i druge kriterijume, poput karakteristika koje nudi navigacija, kompatibilnost sa komandama na volanu itd.

Da biste bili sigurni da ste napravili najbolji izbor, a posebno da biste platili pravu cenu, odlučite se za našu Opel Android 10.0 navigaciju zatvorenih očiju. Sadrži tehnologiju Mirror Link, kompatibilnu sa originalnim komandama na upravljaču, kao i CarPlay tehnologiju. Takođe sadrži evropsku GPS navigacionu mapu i omogućava vozačima da instaliraju desetine aplikacija dostupnih na Play Store.