Navigacija Golf 6: prepustite se sebi!

Navigacija Golf 6: prepustite se sebi!

Navigacija Golf 6: prepustite se sebi!

Volkswagen Golf 6 je automobil koji zavodi sve! Nemoguće je ne pasti pod čaroliju njegovog sportskog izgleda, a da ne pominjemo njegovu sveprisutnu udobnost. Međutim, neki vozači odlučuju da ga poboljšaju instaliranjem vrhunske navigacije za Golf 6.

 

Navigacija Golf 6 za pojednostavljivanje vožnje

Izbor navigacije u vašem Golfu 6 garantovano će vam olakšati vožnju. Sve što treba da uradite je da odaberete pravi model!

Na navigaciji moguće je povezati zvučni signal kako bi se izbegli sudari, kameru za vožnju unazad koja će vam pomoći da uspešno manevrišete, kameru u automobilu da biste imali čuvenu „crnu kutiju“ i tako dalje.

Za vozače koji su navikli da koriste pametni telefon na tabli, Bluetooth navigacija je savršen izbor. Ovaj model vam omogućava da upućujete i / ili primate pozive bez upotrebe ruku.

 

Uređaj orjentisan na multimediju

U našoj internet prodavnici lako možete pronaći navigaciju za svoj Golf 6. U našoj e-prodavnici dostupno je mnogo više modela.

Jednom instaliran u vaš Volkswagen, samo ga pokrenite i gotovi ste! Njegov interfejs je vrlo jednostavan za upotrebu i opremljen je mnoštvom aplikacija, a da ne pominjemo mogućnost reprodukcije multimedijalnog sadržaja umetanjem fleš diska, iPod-a, SD kartice itd. Mogućnosti su sve brojnije.

 

Navigacija za Golf 6

Instaliranje navigacije na vaš Golf 6 garantovano pruža mnoštvo funkcija, uključujući alate za zabavu. Takođe deluje kao navigacioni alat. Tako će vozačima sigurno imati 3D kartografiju u rukama. Sa svim navedenim putevima nemoguće je izgubiti se za volanom. Pored toga, GPS nekim modelima pomaže Waze, što omogućava vozaču da ima maksimum informacija na putu, ne zaboravljajući TMC, koji preporučuje najbolju rutu.

Imajte na umu da imamo širok spektar navigacija za Volkswagen Golf 6. Da biste saznali više, samo pogledajte našu e-prodavnicu!