Navigacija Citroen C2: operativni sistem i dodirni ekran u vašem vozilu

Navigacija Citroen C2: operativni sistem i dodirni ekran u vašem vozilu

Navigacija Citroen C2: operativni sistem i dodirni ekran u vašem vozilu

Da li želite da zamenite navigaciju u vašem Citroenu 2 visokokvalitetnom navigacijom za automobile? Povoljne-navigacije vam nude model opremljen operativnim sistemom 10.0, ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije, evropskom GPS navigacionom mapom i mnogim drugim. Sve po vrlo pristupačnoj ceni. Da biste saznali više, pročitajte članak do kraja!

 

Navigacija Citroen C2 koja će se svima svideti

Naša navigacija nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Ima sve što je vozaču potrebno za bezbednu vožnju i poboljšanje udobnosti na bordu. Opremljena je operativnim sistemom Android 10.0 i kompatibilan je sa komandama na upravljaču vašeg Citroen C2.

Imajte na umu da je ova navigacija kompatibilna sa modelima od 2003. do 2008. Za više informacija kontaktirajte nas!

 

Mnogo funkcija na vašem Citroenu C2

Instaliranje naše navigacije Citroen C2 je garancija uživanja u mnoštvu funkcija u vašem vozilu.

Navigacija je opremljena tehnologijom Mirror Link koja omogućava vozaču da projektuje ekran svog pametnog telefona direktno na ekran osetljiv na dodir komandne table. Ako imate iPhone ili iPad, trebalo bi da znate da je navigacija takođe kompatibilan sa CarPlay. Imajte na umu da radar zadržava prednji / zadnji ekran kamere za brzinu.

Ova navigacija je takođe opremljen GPS mapom za Evropu koja radi čak i bez internet veze. Pored toga, treba napomenuti da uređaj omogućava pristup Google Play prodavnici za preuzimanje svih vaših omiljenih aplikacija, uključujući Google Maps, Waze, Sygic itd. Takođe je moguće instalirati i druge aplikacije, poput Spotify, Audible, PocketCasts , iHeart Radio, Facebook Messenger, Pandora, Scanner Radio i još mnogo toga.

Podsećanja radi, meni operativnog sistema je na vašem jeziku.

Da biste instalirali našu navigaciju, nećete morati zvati profesionalca. Samo je priključite u originalni kabal automobila i gotovi ste.