Navigacija BMW X3 E83 : izvucite najbolje multimedijalne funkcije iz svog automobila

Navigacija BMW X3 E83 : izvucite najbolje multimedijalne funkcije iz svog automobila

NAVIGACIJA BMW X3 E83 : IZVUCITE NAJBOLJE MULTIMEDIJALNE FUNKCIJE IZ SVOG AUTOMOBILA

Navigacija BMW X3 E83 ima desetak multimedijalnih funkcija, što će sigurno zadovoljiti vozača. Uređaj nudi vozačima ceo sistem info-zabave koji će zasigurno ugoditi. Za ljubitelje muzike u automobilu kvalitet zvuka je veoma dobar. Zašto? Zato što je navigacija opremljena sa nekoliko malih pojačala.

 

Multimedijalne funkcije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Navigacija BMW X3 E83 opremljena je nizom naprednih tehnologija, pružajući vozačima vrlo sposoban audio sistem.

Navigacija je opremljena HD radiom, koji je mnogo moćniji od AM / FM radija. Ako područje u kojem živite ima dobru HD radio pokrivenost, ova multimedijalna karakteristika sigurno će vam se svideti. Ako navigacija u vašem BMW X3 E83 nema ovu funkciju, razmislite o kupovini nove navigacije. Bez obzira koji model odabrali, HD radio stanice moraju biti dostupne u vašem području. Ako ne, biće teško iskoristiti ovu funkciju.

Za područja koja nemaju HD radio, moguće je uživati u Internet radiju. Da biste to uradili, samo treba da imate neprekidni sistem žarišnih tačaka unutar BMW-a.

Imajte na umu da je pametni telefon ili tablet takođe moguće povezati na navigaciju u automobilu putem Bluetooth veze da biste slušali omiljene pesme.

 

Ostale multimedijalne funkcije

Instaliranjem navigacije u vaš BMW X3 E83, imaćete priliku da iskoristite desetak multimedijalnih funkcija.

Neke navigacije imaju satelitski radio, bolje rešenje od tradicionalnog radija. Da biste to iskoristili, morate da plaćate mesečnu pretplatu.

Uređaj je takođe opremljen CD uređajem, karakteristikom koja će se svideti ljudima koji sakupljaju CD-ove. Ne zaboravite da se uverite da navigacija podržava formate AAC, MP3 i WMA.

Da biste slušali omiljene pesme, najbolje je da naručite BMW  X3 E83 navigaciju sa pomoćnim ulazom. Na ovaj način možete povezati MP3 plejer, pametni telefon ili tablet.