Najjeftinija GPS navigacija za Porsche Cayenne

Najjeftinija GPS navigacija za Porsche Cayenne

NAJJEFTINIJA GPS NAVIGACIJA ZA PORSCHE CAYENNE

Da bi vaš Porsche Cayenne bio cenjen po svojoj pravoj vrednosti, neophodno je da ga opremite GPS navigacijom sa Android Auto sistemom. Ali morate pronaći brend koji nudi najbolju vrednost za novac. Pronađite najjeftiniju GPS navigaciju za svoj Porsche Cayenne ovde.

 

Android 10.0 navigacija za Porsche Cayenne

Najjeftinija GPS navigacija koja danas ima prednost nad kvalitetom je Android 10.0 navigacija, revolucionarni izum koji uključuje verziju 10.0 Android operativnih sistema. Android 10.0 navigacija je opremljena ekranom osetljivim na dodir najveće rezolucije i GPS navigacionim vodičem u obliku mape. Takođe ima USB port, SD port i funkcionalni Bluetooth. U potpunosti će zameniti vaš PCM 3.1 kada se pokvari.

Podsetimo se da je Android 10.0 navigacija kompatibilna samo sa modelima Porsche Cayenne nove generacije, odnosno od 2003. do 2016. Tačnije, postoji posebna GPS navigacija za modele od 2003. do 2010. godine, a drugi za modeli od 2011. do 2016. Ako je vaš Porsche Cayenne stariji od toga, ili ako je u pitanju BOSE pojačalo, morate da obavestite svog prodavca u trenutku kupovine. Što se tiče cene Android 10.0 navigacije, ona zavisi od godine proizvodnje Porsche Cayenne-a. Za modele od 2003. do 2010. godine cena je 499 evra, dok je za modele od 2011. do 2016. cena navigacije 1.499 evra.

 

Funkcije Android 10.0 navigacije za Porsche Cayenne

Pre svega, verzija androida 10.0 je integrisana u GPS navigaciju. To znači da zahvaljujući ovoj tehnologiji imate pristup većini funkcija dostupnih na Android pametnim telefonima koji imaju verziju 10.0. navigaciju za Android 10.0 PCM tipa takođe ima aplikaciju Mirror Link. Omogućava vam da delite ekran svog pametnog telefona sa navigacijom kroz projekciju. Ne zaboravimo da je navigacija u potpunosti kompatibilna sa Apple Carplay za vlasnike iPhone-a.

Prednost ove tehnologije je što je meni na vašem jeziku i što su kontrole na volanu moguće. Tako možete da kontrolišete svoju stanicu dok držite oko na putu. Štaviše, sa ovim sistemom možete držati prednje i zadnje radare prikazane. Štaviše, Android 10.0 navigacija nije rezervisana samo za android pametne telefone. Takođe možete da je povežete sa iPhone-om sa unapred instaliranim Carplay sistemom. Uz Android 10.0 navigaciju, možete da instalirate svoje Android aplikacije preko Play prodavnice. To uključuje GPS aplikacije kao što su Waze ili Google Maps i muzičke aplikacije kao što je Spotify.

 

Tehničke karakteristike navigacije

Opremljena verzijom Androida 10.0, ova tehnologija je kompatibilna sa internet vezom u 3G preko Wi-Fi mreže. Opremljen je funkcijom Dual Zone koja vam omogućava da kombinujete muziku i GPS navigaciju. Pored toga, ekran stanice je 7-inčni HD sa integrisanim raznim multimedijalnim funkcijama. GPS navigacija sistem je takođe kompatibilan sa kamerama za vožnju unazad. Stoga možete da instalirate jedan za siguran automatski prikaz kada uključujete brzinu unazad.