Najbolji GPS za 207 CC

Najbolji GPS za 207 CC

NAJBOLJI GPS ZA 207 CC

207 CC je limuzina B segmenta koju proizvodi evropski proizvođač automobila Peugeot. Ovaj model vozila postoji od 2006. godine i veoma je popularan zbog svojih tehničkih karakteristika koje su pogodne za GPS navigaciju. Sa reputacijom koju ima 207 CC, bila bi prava šteta opremiti ga GPS-om lošeg kvaliteta. Otkrijte ovde karakteristike najboljeg GPS-a za 207 CC.

 

Navigacija Android 10.0 za Peugeot 207 CC

Trenutno, najbolji GPS za 207 CC je Android 10.0 navigacija, koja je opremljena verzijom 10 operativnim sistemom Android sa ekranom HD rezolucije. Android 10 navigacija je takođe opremljena GPS navigacionim sistemom i Bluetooth vezom. Ima USB port i uređaj za umetanje SD kartice. Set je Plug & Play i njegova instalacija je veoma laka. Da biste to uradili, potrebni su vam samo uprtači i adapter koji su uključeni u komplet za kupovinu. Povežite navigaciju sa originalnim kablom vozila i gotovi ste.

Tehnologija navigacije podržava kontrole na volanu i 3G vezu preko Wi-Fi ili deljenja mobilne mreže. Takođe, Android 10 navigacija ima sopstvenu glasovnu komandu koja omogućava GPS-u da komunicira rute i obavesti vas o svim promenama. Prednost Android 10 navigacije je u tome što GPS glasovno obaveštenje ne prekida rad drugih aplikacija.

 

Funkcije Android 10.0 navigacije za Peugeot 207 CC

Ekran GPS Android 10 navigacije za 207 CC ima Mirror Link tehnologiju. Ovo vam omogućava da delite ekran između pametnog telefona i navigacije. Tako ćete moći da kontrolišete glavne funkcije svog pametnog telefona sa navigacije pomoću glasovnih komandi. Još jedna karakteristika ove tehnologije je da je kompatibilna sa originalnim karakteristikama Peugeot 207 CC, kao što su prikaz slika sa zadnje kamere i striming audio sadržaja.

Pored toga, GPS navigaciona mapa navigacije pokriva celu teritoriju Evrope i dostupna je bez internet veze. Android 10 navigacija sistem je takođe kompatibilan sa iOS operativnim sistemima. Međutim, ova funkcija zahteva instalaciju aplikacije Apple Carplay na uređaj. Uz Android 10 navigaciju, možete da instalirate svoje omiljene aplikacije (Sygic, Waze, Google Maps, itd.) preko Google Play prodavnice. Upravljanje glasom vam omogućava da kontrolišete instalaciju i korišćenje ovih aplikacija tokom vožnje.

 

Tehničke karakteristike Android 10.0 navigacije za 207 CC

Android 10.0 navigacija za 207 CC je kompatibilan sa Android pametnim telefonima verzija 10 i 11. Takođe se prilagođava iOS operativnoj tehnologiji. Opremljena je Bluetooth funkcijom koja vam omogućava da uvezete audio datoteke i imenik. Sa ovom tehnologijom, GPS navigacija je dostupna u 3D i vidljivost je veoma dobra zbog kvaliteta ekrana osetljivog na dodir (HD 7 inča). Komplet radi sa aplikacijama Dual Zone, Mirror Screen i multimedia explorer, a da ne pominjemo njegov ekran osetljiv na dodir najnovije generacije.