Najbolji ekran za BMW E90

Najbolji ekran za BMW E90

NAJBOLJI EKRAN ZA BMW E90

Efikasnost navigacije više nije upitna. Ovi uređaji se odmah smatraju najboljim saputnikom vozača na putu. Međutim, da biste ih izabrali morate uzeti u obzir različite kriterijume, u ovom slučaju model vašeg vozila. Ovaj članak govori o najboljem ekranu za BMW E90 kao I o njegovim karakteristikama. Pratite!

 

Napomena za ekran za BMW E90

To je navigacija opremljena ekranom osetljivim na dodir, GPS navigacionom mapom, USB konektorima i još mnogo toga, što vam omogućava da ostanete fokusirani za volanom dok uživate u uzornom infotainment-u.

 

Funkcije ekrana BMW E90

Ideja je da vam ponudimo pristup vašem mobilnom telefonu sa ugrađenog monitora vašeg BMW-a. Da bi se to uradilo, uređaj ugrađuje inovativne tehnologije koje olakšavaju obavljanje određenih zadataka. Govorićemo između ostalog o:

Mogućnost repliciranja ekrana vašeg telefona direktno na BMW-ov ugrađeni displej;

- Korišćenje osnovnih kontrola vozila preko jednostavnog džojstika;

- Pristup glasovnoj komandi;

- Korišćenje radara za vožnju unazad bez ikakvih ograničenja;

- Mogućnost korišćenja Carplay tehnologije;

- Pristup vašim omiljenim aplikacijama za navigaciju (Sigyc, Waze i mnoge druge);

- Mogućnost slušanja plejliste vašeg pametnog telefona bez ikakvih glavobolja;

- Način da ostanete u toku sa vestima prateći svoje omiljene radio stanice.

 

Pribor za uređaje

Dodatna oprema nudi veću svestranost uređaju. Iz tog razloga se razlikuju ili u zavisnosti od modela displeja ili u zavisnosti od prodavnice koja ga prodaje. Uopšteno govoreći, osim GPS navigacije, imate pravo i na opremu kao što su: kablovi za povezivanje, kablovi za napajanje, GPS antena, adapteri, USB utikač, ulazi za kamere za vožnju unazad, a da pritom ne zaboravite uputstvo za upotrebu. .

 

Koji je najbolji ekran za BMW E90 seriju?

Na tržištu postoje različiti ekrani za BMW serije 3 E90 sa zanimljivim karakteristikama. Najbolji je bez sumnje model koji najbolje odgovara vašim zahtevima. Stoga, da biste napravili svoj izbor, morate poštovati sledeće kriterijume:

 

Karakteristike ekrana

Kao što vidite, ove funkcije se mogu razlikovati od uređaja do uređaja. Neki modeli imaju više opcija dok vas drugi ograničavaju u pogledu funkcionalnosti. Vaš izbor bi trebalo da bude više prema uređaju koji nudi više mogućnosti (konkretno ekran sa što više funkcija). Takođe, razmotrite različite dodatke koji su vam dostupni. Što je uređaj više opremljen, to bolje.

Ne zaboravite da ćete instaliranjem našeg GPS ekrana za BMW E90 moći da se vratite na originalni ekran pritiskom na dugme menija u trajanju od 2-3 sekunde, tako da nećete izgubiti podatke o svom vozilu kao što je održavanje , potrošnja,... Sa ovim novim ekranom HD kvaliteta, imaćete mogućnost da imate sve aplikacije zahvaljujući Android sistemu (kompatibilan sa iPhone-om), kao na primer Netflix, Waze, Google Maps, Spotify, Deezer, pa čak i Carplay!

 

Cena ekrana

Faktor cene je element koji će vam omogućiti da konkretizujete kupovinu vašeg ekrana. Zato vas molimo da izdvojite razumnu sumu novca da biste uspeli. Međutim, trebalo bi da budete oprezni sa jeftinim ekranima. Nisu uvek pouzdani.

Na kraju, najbolji ekran za vaš BMW E90 je onaj koji ima više funkcija i lakši je za korišćenje. Ne morate da se podsećate da ovaj uređaj ima manje ili više značajnu cenu. Ovo nije ništa u poređenju sa funkcijama od kojih ćete imati koristi.

Povoljne-navigacije vam nude ekran najboljeg kvaliteta na tržištu!