Najbolja navigacija za Mercedes A klase

Najbolja navigacija za Mercedes A klase

Najbolja navigacija za Mercedes A klase

Na tržištu je dostupno sve više navigacija i teško je napraviti pravi izbor, pogotovo kada želite da je stavite u Mercedes A klasu. Srećom, kucate na prava vrata! Povoljne-navigacije vam nude najbolje navigacije na tržištu. A šlag na torti, njihova cena prkosi svakoj konkurenciji!

 

Zašto navigacija za Mercedes A klase?

Danas su GPS navigacije u pogonu, i to nije uzalud. Pored svojih „klasičnih“ karakteristika, uređaj poboljšava udobnost vozača i nudi brojne prednosti, uključujući optimalne navigacione mogućnosti. Mogu se navesti i druge važne karakteristike:

 

- Kompatibilnost sa komandama na upravljaču;

- SD i CD / DVD pogon;

- USB port;

- Bluetooth, Wi-Fi, OBC itd.

Povoljne-navigacije vam pružaju Android 10 navigaciju za Mercedes A klase, CLA i GLA odličnog kvaliteta. To je malo tehnološko čudo koje privlači sve!

 

Zašto odabrati našu navigaciju?

Ako želite da u svoj Mercedes A klase stavite navigaciju, naša GPS navigacija vas neće razočarati!

Naša navigacija opremljena je GPS mapom za Evropu za navigaciju, tako da vozači mogu da se snađu bilo gde i nikad se ne izgube. Pristupajući Play prodavnici, vozač može da preuzme sve aplikacije koje želi da koristi na bordu, kao što su Waze, Google Maps, Sygic i mnoge druge.

Uređaj je takođe opremljen 10,25-inčnim HD ekranom osetljivim na dodir i kompatibilan je sa originalnim komandama na upravljaču, kao i sa CarPlay-om. Meni je na vašem jeziku i cena je vrlo povoljna. Šta se više možete tražiti?

Navigacija u automobilu takođe može da primi kameru za vožnju unazad na RCA video ulazu. Kada se vozač okrene unazad, prikaz je automatski.

Imajte na umu da je model dostupan u našoj e-prodavnici kompatibilan sa Mercedes A klasom, CLA i GLA od 2013. do 2019. godine.