Najbolja navigacija za BMW E39

Najbolja navigacija za BMW E39

NAJBOLJA NAVIGACIJA ZA BMW E39

Navigacije su u izobilju i dizajnirane su od strane mnogih različitih brendova. Teško je izabrati onu koja je idealna za vaš model vozila. BMW E39 je izuzetan automobil koji nije izgubio svoju lepotu i stil od svog nastanka. Međutim, da bi vaša igračka dobila dobru završnu obradu, potreban vam je idealna i kompatibilna navigacija. Evo svega što treba da znate o najboljoj navigaciji za BMW E39.

 

Koliki je vaš budžet?

Da biste napravili idealan izbor, potrebno je uzeti u obzir troškove. Generalno, sposobnost navigacije da vas zadovolji zavisi od cene. Zaista, što je navigacija skuplja, to će više moći da ispuni vaša očekivanja. Ponuđene karakteristike variraju od jednog cenovnog ranga do drugog. Međutim, na vama je da napravite izbor na osnovu karakteristika koje smatrate važnim i koje vaša navigacija mora da ima.

 

Dimenzije uređaja

Generalno, sve navigacije su iste širine. Međutim, razlika je obično u visini. Imate dva izbora: jednostruki ili dvostruki DIN. Međutim, vaša jedinica mora imati iste dimenzije kada je originalna BMW E39 navigacija u pitanju.

Kada uzimate dimenzije za prostor namenjen prijemu navigacije, dodajte razmak od 2 inča. Ovo će vam omogućiti da izvadite ožičenje za povezivanje vašeg novog uređaja. Ako ste u nedoumici, pogledajte uputstvo ili kontaktirajte profesionalca koji je obično stručnjak za elektroniku automobila. Konačno, da biste instalirali navigaciju, biće vam potrebno nekoliko dodatnih alata koji se često isporučuju uz kupljenu navigaciju.

 

Povezivanje najbolje navigacije

Uloga Bluetooth-a u navigaciji je da omogući dobru komunikaciju u hands-free režimu. Dakle, navigacija mora biti u stanju da upravlja vašim pozivima glasovnom komandom. Tada će biti dovoljno da vaš pametni telefon bude kompatibilan sa Bluetooth-om. Postoje neke kompatibilne navigacije koje imaju specifičnost da imaju spoljni mikrofon za presretanje vašeg glasa kada upućujete pozive. Ovo vam olakšava vožnju dok razgovarate telefonom.

 

Pogodnost sa pametnim telefonima

Najbolja navigacija za BMW E39 je takođe uređaj koji može da radi sa pametnim telefonima. Dakle, sve što treba da uradite je da povežete dotični telefon sa sistemom uređaja pomoću USB kabla. Ovo će vam omogućiti da iskoristite potpunu vezu sa mnogim prednostima. Moći ćete da puštate audio ili video datoteke na svom pametnom telefonu na navigaciji u automobilu. Najbolja navigacija takođe vam omogućava da koristite neke uobičajene i dobro poznate mobilne aplikacije. Takođe bi trebalo da omogući ljubiteljima muzike na mreži da koriste Pandora ili Spotify.

Najbolja navigacija za BMW E39 je poseban uređaj koji, pored gore navedenih karakterističnih karakteristika, mora biti u skladu sa dizajnom enterijera vašeg BMW-a. Ovo će osigurati dobar završetak u svakom pogledu.

Ne treba zaboraviti da je originalni stil veoma važan jer ako ne želite da iskrivite vozilo, morate ugraditi navigaciju koja je bliža originalnom stilu.