MP3 navigacija: tehnologija koja je i dalje u modi

MP3 navigacija: tehnologija koja je i dalje u modi

MP3 navigacija: tehnologija koja je i dalje u modi

Suprotno popularnim mišljenjima, mp3 navigacija je tehnologija koja je i dalje u modi. Iako uređaj ne sadrži sve funkcije koje se nalaze u vrhunskim navigacijama, jednostavan je za upotrebu i nudi vozačima apsolutni komfor za zabavu. Oprema vam omogućava uživanje u osnovnim stvarima - slušanju omiljene muzike, znajući da postoje modeli sa nizom karakteristika visokih performansi.

 

Jednostavna, ali veoma popularna mp3 navigacija

Današnji vozači okreću se navigacijama opremljenim najnovijim tehnologijama, uključujući GPS, opciju kamere za vožnju unazad, Bluetooth itd. Međutim, veliki broj vozača više voli jednostavnost i odlučuje se za mp3 navigaciju. Ovo je jedan DIN navigacija koji se zasniva na reprodukciji audio datoteka. Uređaj takođe uključuje pojednostavljene opcije kao što su FM radio, CD reprodukcija i USB stick.

Odlučiti se za mp3 navigaciju znači da u rukama imate opremu jednostavnu za upotrebu. Ne morate brinuti da li ćete preslušati svoju omiljenu plejlistu.

 

Vrhunska mp3 navigacija

Kao što je već gore pomenuto, mp3 navigacija opremljena je pojednostavljenim karakteristikama. Međutim, postoje neki modeli na tržištu koji uključuju i druge napredne funkcije.

Pored reprodukcije mp3 datoteka, neke navigacije mogu reprodukovati i sve druge formate audio datoteka, pa čak i video datoteke. Postoje i neki uređaji sa multimedijalnom GPS jedinicom.

Za mp3 navigaciju sa video prikazom postoji mali monitor, dodirni interfejs (za neke modele) i HD (High Definition) ili FHD (Full HD) rezolucija.

Na tržištu postoje i neke mp3 navigacije koje se mogu povezati sa većim spoljnim monitorom kako bi vozačima pružili više zabave. Ostali su opremljeni sa nekoliko karakteristika:

- Reprodukcija datoteka na USB sticku;

- Čitanje SD ili mikro SD kartica;

- Aux;

- Veza sa GPS navigacionim sistemom;

- Android operativni sistem;

Ukratko, mp3 navigacija nije jednostavan uređaj jer može biti opremljen sa nekoliko moćnih funkcija. Sve što treba da uradite je da odaberete pravi model!