Možemo li dobiti bežični Carplay u Renaultu?

Možemo li dobiti bežični Carplay u Renaultu?

Možemo li dobiti bežični Carplay u Renaultu?

Apple CarPlay je dobro instaliran u vašem Renault-u, ali sistem zahteva da priključite USB kabal da biste imali sve funkcije? Ne brinite! CarPlay je moguće bežično imati u vašem Renault-u. Otkrijmo zajedno najbolje rešenje za upotrebu ovog sistema u vašem automobilu bez ikakve žice. Idemo !

 

KORISTITE ADAPTER

Ako imate Apple CarPlay bežično na svom Renault-u, ništa nije bolje od upotrebe adaptera. Veoma je koristan mali uređaj koji ima ovaj sistem u automobilu bez ikakvih žica.

Da biste koristili ovaj uređaj, samo priključite adapter na USB ulaz navigacije i to je to!

Imajte na umu da je Apple CarPlay bežični adapter dostupan u našoj internet prodavnici po najpovoljnijoj ceni na tržištu. Podsećanja radi, kutija je kompatibilna samo sa Renault modelima koji su opremljeni originalnim Apple CarPlay-om. Ako je ovo vaš slučaj, ova mala oprema će vam biti od velike pomoći.

 

KAKO ADAPTER RADI

Rukovanje bežičnim adapterom je vrlo jednostavno. Samo priključite kutiju USB ulazom navigacije, povežite iPhone na adapter i to je to! Jednom povezan sa Apple CarPlay, iPhone prenosi sliku na navigaciju.

Adapter radi sa bilo kojim iPhone-om od 5 i vozilo mora imati CarPlay na tabli kada napušta fabriku.

Imajte na umu da naš adapter radi sa drugim markama automobila, kao što su Bentley, Audi, BMW, Ferrari, Volvo, Seat, Opel, Jaguar, Jeep, Porsche, Mercedes, Lexus, Honda, Volkswagen, itd. Štaviše, važno je znati da postoje neki automobili koji vam omogućavaju da koristite CarPlay u bežičnom režimu. Ako je ovo vaš slučaj, nećete morati da naručite adapter. U ovom slučaju samo konfigurišite svoj CarPlay i gotovi ste.

Štaviše, važno je znati da vozači koji poseduju Android navigaciju i još uvek žele da bežično uživaju u CarPlay-u takođe mogu pronaći sličan adapter koji se takođe može naći na našoj web stranici.